Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zúgtam bele ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zúgtam bele ha teljesen másik vagyunk?

Figyelt kérdés

Most végeztünk az egyetemen. Még gólyatáborban megismertem egy sràcot akivel aztán nagyon jóban voltunk még az első évben. Olyan volt mint a mágnes, de mégsem volt semmi komoly mert kicsit más volt a baráti körünk /más szakra jártunk és ritkán láttuk egymást.

Aztán 2. évben jött a covid és egyre többet beszéltünk neten az online vizsgák miatt. Majd taliztunk is, jobban megismertük egymást.

Én nagyon összeszedetznek tartom magam, mindent 3 féle naptárban vezetek, 10 lépéses racámolási rutinom van, rendmániás, mindent előre megtervezek, stb, stb. Ő az ellentétem. Egy káoszos srác. Mindig késik, random talál ki mindent, össze vissza van minden az életében.

Mégis úgy vonzódunk egymáshoz mint a mágnes.

Voltunk a covid alatt pár randin és a nagy ellentétek miatt máris jött a veszekedés már a randis időszakban. Utána megbeszéltük hogy belátjuk ez így nem fog menni, annyira mások vavyunk hogy kinyírnánk egymást. Viszont továbbra is nagyon vonzódtujk egymáshoz így megbeszéltük hogy legyen egy barátság extrákkal amíg egyikünknek sem lesz olyan akivel komolyabban gondolná. A szex az leírhatatlanul fantasztikus és nem csak szexről szól hanem minden hétvégén vagy legalább heti 1x mentünk kajálni,moziba,kirándulni,beszélgetni. Hol én aludtam nála hol ő nálam. Még 1-2 barátjával is taliztam, és ő is az én legjobb barátnőimmel.

Azonban nem vagyunk együtt, a heti 1 taliban megállt a dolog ahogy meg is beszéltük.

Most már 2 éve tart a dolog és én fülig belezúgtam. Őt nem tudom, mintha tudatosan nyomná el magában az érzéseket.

Ilyenkor mi van? Mit kéne tenni? Tanácstalan vagyok a helyzettel kapcsolatban. Mert miatta nem tudok/akarok egy friss komoly kapcsolatba belekezdeni.

24N

2023. júl. 9. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Megszakítod a viszonyt, adsz magadnak időt míg kihevered és aztán ismerkedsz, vagy hagyod, hogy továbbra is használjon...
2023. júl. 9. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan tulajdonságai vannak, amik neked nincs, de szeretnéd ha lenne, és ez imponáló.
2023. júl. 9. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 ez bizonyos mértékű különbözőség esetén valóban így van

amikor viszont testközelből tapasztalod, hogy tényleg nagyon különbözőek vagytok (az egyik szemével a másik egy igénytelen disznó, a másik szemével az egyik egy kényszeres rendmániás) és örök veszekedés tárgya, abban semmi imponáló nincs

2023. júl. 9. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

1, Döntsd el hogy tudnál-e vele együtt lenni, együtt élni. Attól hogy belezúgtál valakibe még lehettek annyira különbözőek hogy megölitek egymás életét.

2, Ha igen, tiszta lapokkal kell játszani, tudnia kell te mit szeretnél, és neked is hogy ő mit szeretne.

Ha nem tudnál vele együtt élni vagy ő nem akar komoly kapcsolatot akkor ezt be kell fejezned. Legalábbis amíg nem lépsz ki ebből addig örlődni fogsz és esélyed nem lesz egy normális kapcsolatra mással.

Ha kiderül hogy ő is veled akkor lenni akkor meg csapassátok :)

2023. júl. 9. 13:52
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Erre mondják, hogy a szerelem vak. Észérvekre legalábbis nem hallgat. Csak jön, aztán leshetsz.
2023. júl. 10. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!