Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene engednem ezt a "barátság extrákkal" dolgot, ha már 1 hete nem írt?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően marha nehezen jön össze nekem ilyen, nehezen nyílok meg bárkinek, nincsenek barátaim

Amikor már a belső frusztráltságom a tetőfokára hágott elutaztam egyedül Spanyolországba 1 hónapra, és ott sikerült összeakadnom egy csajjal akivel eléggé jól kijöttünk mondjuk így

Már első nap szexeltünk találkozás után, ő törte meg a jeget azzal, hogy csókolni kezdett, majd én erre vettem a lapot és utána meghúztam

és utána 1 hétig elég sokat szexeltünk, jól kijöttünk.. állandóan azt kérdezgette, hogy "mi tetszik benne annyira"

Nem találtam vadítóan szépnek, se csúnyának, de volt amikor bizonyos ruhába öltözött akkor nagyon szexinek láttam, a bőre és a haja nagyon szép volt, de az az energia ami körülvette az teljesen "megbénított" és annyira sugárzóan szeretetteljes személyisége volt, hogy nem bírom elfelejteni, de még így sem tudtam volna elképzelni komolyabbat, lehet, hogy ő sem, nem tudom.. Azt mondjuk, sokszor mondta, hogy nem bókolok neki eleget :D

Nagyon sokat kritizált egyébként, hogy nem vezetek elég jól (új kocsikat sokáig szoknom kell),

És aztán hazaköltöztem azóta egyre kevésbé válaszol, most már 1 hete nem írt, és naponta többször gondolok rá

Utolsó üzenete az volt, hogy "mikor megyek fel hozzá decemberben?" De amúgy meg alig ír.. ha igazán érdekelném, akkor nyilván írna, mert tudom, hogy sokat lóg a telefonján

30F

2023. okt. 30. 10:21
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
2023. okt. 30. 10:22
 2/33 anonim ***** válasza:
18%
Ott szokasa a noknek turistakkal dugni.. turista orszag. Sokan lotek arra a kapura .
2023. okt. 30. 10:32
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez sosem volt barátság.

Ez egy szexkapcsolat, amiben te elkezdtél kötdni.

És mint ilyen, a testiségre alapult, és kb korlátozódott is, amennyire lám. Te használtad õt, õ használt téged, de mivel már nem kényelmes ez, vége lett.

De szerintem túlértékelted te ezt, nem volt itt semmiféle barátság. Én legalábbis egy barátságban többet várnék el, nagy beszélgetéseket, bizalmat a másikban.

Három hét "barátság", nem azért, de én az oviban nem tartottam volna ezt többnek futó ismeretségnél.

2023. okt. 30. 10:32
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off lesz de: tekints most el attól, hogy nem egy helyen éltek. Mi miatt nem tudnál vele többet elképzelni? Vagy csak a távolság miatt? Azon kívül mi miatt nem?
2023. okt. 30. 10:33
 5/33 A kérdező kommentje:

2-es utoljára azt mondta, hogy 2 hónapja dugott utoljára, és a csávónak kicsi volt a farka, szóval többször nem dugtak utána.. de valamelyest kiéhezettnek tűnt, szóval el is hiszem

3

Egyébként elég sok mindenről beszéltünk, hogy mi az amit szeretünk magunkban, mi az amit nem, a múltról, jövőről, szal eléggé mélyreható beszélgetések voltak, minden este mentünk helyekre, a baráti társasága befogadott. A szüleinél konkrétan önkénteskedtem, szimpatikusak voltak, nekik nem mondta el, hogy mi folyik közöttünk

4es. Vissza akarok konkrétan költözni Spanyolországban ennyire bejött a hely, most tanulom a nyelvet

Külsőleg, nem jött be annyira őszintén, nem tudom, lehet több kell nekem, hogy ezen átbillenjek, a jelenléte, kisugárzása totál levett a lábamról, de külsőleg meg van az a majdnem szikra érzésem, de még sincs

Pedig marha jó lenne

2023. okt. 30. 10:50
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó üzenete az volt, hogy "mikor megyek fel hozzá decemberben?"

Mit válaszoltál erre?

2023. okt. 30. 10:56
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

"Külsőleg, nem jött be annyira őszintén, nem tudom, lehet több kell nekem, hogy ezen átbillenjek, a jelenléte, kisugárzása totál levett a lábamról, de külsőleg meg van az a majdnem szikra érzésem, de még sincs"

Ezt sosem értettem, hogy tudnak a férfiak olyannal dugni, akit nem találnak elég szépnek? Ha megy vele a szex, akkor hogy nem elég jó a külseje?

2023. okt. 30. 11:00
 8/33 A kérdező kommentje:

6

Az a baj, hogy nem is ír vissza amire válaszoltam, még nem is nézte meg

Hanem ír 3-4 naponta valamit, de utoljára csütörtök óta nem írt

Azt írtam, hogy először kicsit össze kell kapnom magam, rendeznem az itteni életemet, aztán majd felmegyek utána valami ilyesmi

ja most nézem nem ez volt az utolsó üzenet, utána még beszélgettünk

Utána még irogatta, hogy ki akar ezzel a szép lánnyal ölelkezni, és küld egy képet

Meg küldte linkedinen a linket, a Spanyolországi melókra,

Ez volt csütörtökön, azóta semmit nem írt a válaszomra

2023. okt. 30. 11:02
 9/33 A kérdező kommentje:

7es

Bombasztikusnak és szexinek látom a kisugárzását, ahogyan jelen van a pillanatban és élvezi az életét, és rengeteg barátja van és vidám ilyenek.. de mégis az az apró szikra hiányzik ami feltegye az íre a pontot

Nem azt mondom, hogy nem találom vonzónak, csak nem az a vadítóan szép..

Nem tudom ezt másképp hogyan mondani

2023. okt. 30. 11:04
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne hülyítsd. Ha látni akarod, írd meg neki, hogy mikor, ha nem, akkor meg búcsúzz el szépen.
2023. okt. 30. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!