Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátság extrákkal kapcsolatom lassan 15 éve és most megyünk együtt egy össze szokott baráti társasághoz együtt. Hogy kéne bemutatnom? Mint a barátnőm vagy mint egy barátnőm? Volt már hogy rákérdeztek hogy hogy barátnőm és elég kínos volt.
Figyelt kérdés
Illetve hogyan videlkedjek?2023. okt. 28. 00:36
2/15 A kérdező kommentje:
#1, igen, 15 eve lassan, ez elég bonyolult nalunk ezert kerdeztem
2023. okt. 28. 00:45
4/15 anonim válasza:
Régóta vagytok szoros baráti viszonyban. Nem kell túlmagyarázni.
Amúgy miért viszed magaddal? Elsőre azt hittem, hogy mindketten tagjai vagytok az összeszokott társaságnak, de írod, hogy most fogod bemutatni.
5/15 anonim válasza:
Én is csodálkoztam, hogy az "össze szokott" társaságba 15 év után először mennek.
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem van tobb barati tarsasagom es az egyikhez megyünk. Ok is meg akarjak ismerni mert meseltem rola es van mar par ember akit ismer is, de nem az osszeset. Es az egyik srac battya barati tarsasaga is ott lesz
2023. okt. 28. 10:32
7/15 anonim válasza:
Nekem volt több ilyen kapcsolatom is életem során, partnerként szoktam bemutatni őket. Ha futó ismerős rákérdez, nem vagyunk együtt, nincs köztünk párkapcsolat, de találkozgatunk. De nem értem, ez miért kínos, nekem olyan barátaim/haverjaim vannak, akik ismerik az életvitelemet, így nem kell agyonmagyarázni, furfangos megnevezéseket kitalálni.
8/15 anonim válasza:
"mert meseltem rola"
Na akkor mit meséltél róla?
9/15 anonim válasza:
Ez milyen ronda egy sztori.
Barátság extrákkal, igazi tévút.
10/15 anonim válasza:
"Sziasztok! Ő itt Kriszti, a kedves barátom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!