Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hova tegyem?
Figyelt kérdés
Szituáció amivel nem tudok mit kezdeni tanácsok?
Ez történt, barátság extrákal kapcsolatban voltam egy fiúval, én bele szerettem, mondtam neki ha nem lehetek a barátnője akkor felejtsük el, egymást. Erre feljött hozzám, hogy kellek neki fontos vagyok neki akkor lesz a pasim. Együtt töltöttük majdnem az egész napot, estére beteg lett lázas lett és hányt. És nem akata hogy én ápoljam vagy efféle, hanem be pánikolt a betegsége miatt és telefonon felhívta az apját jöljön érte kocsival mert rosszul van. Én mondtam neki nem szeretném ha az apja elvinné én szívesen ápolnám közölte nem, mert ilyenkor a családjára van szüksége. És az apja érte jött és haza vitte tőlem.
Mi nem érhető ezen? Rosszul érezte magát, ezért inkább hazament és ennyi.
2020. nov. 7. 13:14
2/15 anonim válasza:
Hat nem tudom. En jobban szeretek betegen otthon szenvedni, mint annal, akit eddig csak dugtam. Komfortosabb sokkal a beteg fel szamara, ha ilyenkor inkabb otthon van, nem masnal.
2020. nov. 7. 13:24
3/15 anonim válasza:
Nem történt semmi extra, te sem éreznéd magad komfortosan, ha úgy indítanál hogy hányni jársz rendszeresen, és szarul vagy egy idegen helyen. Sem randinak, sem gyógyulni nem ideális. Biztos aranyosnak találta, hogy ápolnád, de természetes a reakciója. Kérdezd meg tőle, hogy hogy van!
2020. nov. 7. 13:24
4/15 A kérdező kommentje:
Beszélgetek vele azóta a neten, mióta haza vitte tőlem, az apja, de nekem ez fura az egész. Mert meg jelent, hogy akkor lesz a pasim fontos vagyok kellek, de amikor hirtelen rosszul lesz, akkor hívja az apját jöljön érte, és ne én ápoljam őt. Pedig ha komolyan akar valaki valakivel, lenni akkor betegségben egészségben együtt kéne leniük, és így látszana meg a legjobban hogy a másik mennyire tudna a támasza lenni. De ha nem hadja hogy az legyek akkor most ezt hova tegyem?
2020. nov. 7. 13:28
5/15 anonim válasza:
Betegen legjobb otthon lenni. Ennyi. Nem kell itt elővenned ezeket a nagy dumákat, hogy jóban-rosszban meg ilyenek.
Az látszik, hogy számíthat rád, biztos jól esik neki, de akkor is...betegen legjobb otthon lenni. Az otthoni nyugalomban. És nem azt jelenti a nyugalom jelen esetben, hogy bárki is zavarná, hanem a biztonságérzet, a konfortérzet.
De hány éves vagy te, hogy nem érted ezt meg?
2020. nov. 7. 13:39
6/15 anonim válasza:
Hát kérdező, ha ezt így folytatod nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat! Rosszul volt és hazament, nincs ebben semmi fura. A legtöbb ember ilyenkor inkább otthon szeret lenni. Szerinted 0-24ben veled kéne lennie innentől csak azért mert azt mondta hogy megpróbálná veled? Ne legyél már ennyire tapadós!
2020. nov. 7. 13:43
7/15 anonim válasza:
Hadja???? Na mindegy...
Szóval, neki is új ez a szitu, hogy ti ketten egy pár vagytok. Egyetlen napot voltatok együtt, mint egy pár. Majd kialakul szépen, ne pánikolj!
2020. nov. 7. 13:44
8/15 anonim válasza:
Hát a helyében én is inkább hazamentem volna. Oké hogy ismeritek egymást de egy ilyen szituban elég kellemetlenül érezném magam az új barátnőm előtt. Nem akarta hogy ilyen helyzetben lásd mert kínos neki. Nem történt semmi különös csak ez a helyzet szerintem. Gondolj bele ha fordított helyzetben lennél. Biztos te sem szeretnéd hogy a friss barátod így lásson. Később már más lesz az ilyen de igazából egy pár órás kapcsolatban ez elég kínos még... Hiába ismeretétek egymást előtte már x ideje. Főleg a hányás... Más lakásában én sem maradnék így... Hidd el égő volt neki és téged is meg akart kímélni ettől... Cink az ha más lakásában azért vagyok hogy széthányjam...
2020. nov. 7. 13:57
9/15 anonim válasza:
Az egészségben, betegségben a házassági fogadalom része, de azt is meg kellene tanulnod, hogy ez mit jelent. Nem azt, hogy fizikailag ott legyél mellette, hanem tudd, hogy mikor-mire van szüksége, és tudj hátra lépni, ha nem igényel segítséget. 2 év múlva, ha együtt éltek nem fogja zavarni (annyira), ha a hányós lavórral szaladgálsz, első randin ez durva túlzás. Nem kellene ennyire előre szaladnod.
2020. nov. 7. 14:03
10/15 anonim válasza:
Szerintem te nem kicsit vagy megszallot! Joforman alig jottetek ossze, de te a lelki szemeid elott mar a hazassagot latod!
Mit kell szegenyre ratelepedni?
Betegen mindenki jobban szeret otthon, a sajat agyaban lenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!