Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem szova, hogy tudom,hogy "nem vedett meg"?
A parom meglatta egy hirdetesben,hogy egy volt baratnoje kezmuves dolgokat keszit es az elozo kapcsolatabol szarmazo kislanyanak szeretett volna csinaltatni egy pluss felet.
Irt is neki, viszont a beszelgetes elhuzodott, szoba jottek a regi dolgok, hogy a parom mindenre emlekszik es h a kislanya is a lanynak ha olya szep lesz mint o akkor hu meg ha es hasonlo dolgok.
Szoltam paromnak,hogy engem ez zavar. Rendelje meg tole azt az ajandekot de nem bajcsevegjenek melle. Parom nagyon jol tudja, hogy mennyire nehezen elek meg mindent mostanaban. Terhes vagyok, honapok ota alig elek, szivgyogyszert kell szednem es a hormonok is az idegeimen tancolnak.
Mondtam neki, hogy en fogom megirni neki, hogy ezt fejezze be ha nem hagyjak abba, de nem vette komolyan. Ott telt be a pohar, amikor a lany hirtelen 3x arat akart elkerni az ajandekert mint amirol szo volt es parom azt is ki akarta neki fizetni.
Belefaradtam es megirtam neki h ebbol mar vehet neki ertelmes ajandekot is es egyebkent is fejezze be ezt a nyalas bajcsevejt.
Erre parom teljesen kiakadr RAM(!!!!) komolyan az is megfordult a fejemben, hogy meg fog utni annyira duhos lett,hogy en h kepzeltem, h irtam a lanynak.
Ezek utan meg beszeltek es a lany olyanokat irt h hat eggyatalan en honnan tudom, h ok beszelnek meg h mennyire sajnalja paromat, hogy egy ilyen uresfejuvel el egyutt mint en..... parom viszont nem vedett meg, nem mondta azt h nem kell sajnalni mert szeretem, azt se monsta h nem vagyok uresfeju.... "nem vedett meg". Bocsanatot kert helyettem es azt mondta h tobbet en nem fogok irni ez kerlelete, hogy csinalja meg az ajandekot! Es teljesen elkeseredett h a lany haragszik ra.
Nem tudja, hogy a lezaro bezzelgetest lattam es h ot vedte nem engem.
Most nem tudom mit gondoljak.
"Terhes vagyok, honapok ota alig elek, szivgyogyszert kell szednem es a hormonok is az idegeimen tancolnak"
Nagyon jo hazisarkany/Karen alapanyag vagy.
Jo, nem ertek egyet parodrol emlitett dolgokal sem, de iszonyat hisztis vagy, es az a fajta, aki a terhessegen kivul is ilyen elviselhetetlen szemelyiseg. Ha annyira azt erezned, hogy neked van igazad csak, nem takaroznal fel oldalnyi mentseggel. Ne csodalkozz, ha egy nap, egyedul maradsz a gyerekkel.
Gyerek...amugy mennyire volt tevezett, marmint, a ffi oldalarol...nem a tiedrol?!
Azt én se értem, hogy minek kell nyalni az exnek. Bakker te vagy terhes az ő gyerekével, viselkednie kéne egy kicsit. Ne haragudj, de engem kimondottan idegesít a párod.
Engem alapjáraton húzott fel ez a kis sztori egy kicsit, úgyhogy nem csak a terhességed miatt érzed úgy, ahogy.
Nem az a baj, hogy nem védett meg, hanem hogy saját nyálán csúszik az exe előtt.
Egyetértek, hogy nem lesz ez a kapcsolat sem tartós. Párod tipikusan az a pasi, aki minden nőnek gyereket csinál, majd tovább lép, közben meg másokkal flörtol.
Egyet èrtek az előttem szólókkal. Sajnos hiába mondanád meg neki, nem èrdekelnè. Mèg lehet tèged hibaztatna, hogy elolvasod a beszèlgetèseit, meg minek szólsz bele.
Èn is azt gondolom, hogy ebből èrtelmes kapcsolat már nem lesz, ès sajnos úgy derült ki, hogy már úton a baba.
Sajnálom.
Szerintem igazad van, de ha a párod nem látja be, akkor veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!