Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a férjetek úgy várna otthon meztelen mikor jössz haza a melóból,hogy vett egy csomag Pampers pelenkát,hintőport és tegyem tisztába pelenkázzam be?

Figyelt kérdés
Igazából lefagytam mint a lopott laptop a cigánygettóban.
2020. nov. 5. 22:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%

Meglepődnék hogy fèlreismertem. A következő reakció az lenne hogy a cucca az ajtó előtt.

Nem mondod hogy veled előfordúlt?

Mit csináltàl?

2020. nov. 5. 22:16
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Először csak pislognék és egyáltalán nem érteném a helyzetet. Utána valószínűleg rákérdeznék, hogy mégis mi történik, de számomra túl abszurd ez a helyzet.
2020. nov. 5. 22:16
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Most beszart, vagy ez valami szexuális fétis?
2020. nov. 5. 22:17
 4/20 A kérdező kommentje:

Programfrissítés lefutott párszor mire betudtam azonosítani mit akar.

Azóta anyámnál lakom gondolkodom mi legyen.

2020. nov. 5. 22:17
 5/20 anonim ***** válasza:
99%
Lehet a pelus inkább rám kellene, mert bepisilnék a nevetéstől.
2020. nov. 5. 22:19
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

En nyitott vagyok a hulye fetisekre, ha ilyen artatlan, mint pl ez, ha beerne ilyen havi 1-2 alkalommal, akkor megcsinalnam neki, felolem aztan, legyen ennyi orome, ha csak ennyi baj van vele. Gyakrabban nem hiszem, mert a mindennapokban inkabb az atlagosabb szexualis eletet kedvelem :D

(Perverzek, fetisesek, de normalisak se irkaljanak, nem valaszolok senkinek.)

2020. nov. 5. 22:20
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Soha többé nem lenne férfi a szememben.

Nem tudnék vele lefeküdni.

2020. nov. 5. 22:24
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha csak viccelne akkor nagyokat nyerítenék és bepelenkáznám, ha még emlékeznék rá egyáltalán, hogy hogy kell.
2020. nov. 5. 22:25
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Kinevetnem, bar elég fura vicc.
2020. nov. 5. 22:27
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg elküldeném a picsába. Van itthon pelenkás gyerek, pont elég őt tisztába tenni, ettől rohadtul nem gerjednék be. Ha csak poén lenne, akkor mondjuk röhögnék. De ha komolyan gondolná, hát, nem tudom, hogy egy ilyen húzás után mennyire tudnám még férfinak nézni.
2020. nov. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!