Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem jóvá?
Elég féltékeny típus vagyok. Nemrég jöttem össze a barátnőmmel, és tegnap elhívtam randizni. Viszont ő lemondta, mert elnézte a dátumot, és emiatt azthittem, csak megint lerázott (korábban elég sokszor csinálta, mielőtt összejöttünk) és dühből azt írtam neki, hogy hagyjuk az egeszét a picsbe. Viszont utána mondta, hogy csak elnézte a dátumot, és bocsánatot kértem. Erre az volt a válasz, hogy ne rajta vezessem le a napi dühömet, majd még írtam neki, de azóta nem írt vissza.
Ezt hogyan tudnám kijavítani? Most esett le, hogy mekkora egy gy.ökér béta fsz voltam, és azt érzem, hogy ezzel a viselkedéssel leírtam magam előtte, és kiábrándult belőlem. Nem tudom mit tegyek, ha megint ráírok, hogy sajnálom, csak tovább alacsonyodok. Szerintetek? Ennyi volt, vége, ezekután egy hisztis pocsnek fog gondolni mindig?
Te magad is leírtad, hogy tudod hogy hibáztál és hogy mekkora ez meg az voltál..
Írd le ezt neki vagy esetleg hívd fel. Nálunk is volt ilyen az elején, attól függetlenül nem alacsonyodott le, mindig is ő a domináns mindenben és mindenhol, csak szimplán belátta hogy kicsist túlreagálta a dolgot. Inkább lássa be valaki a hibáját, mintsem hiúságból és túlgondolásból elrontson egy kivirágzó kapcsolatot.
Esetleg hívd el még valahova, de szerintem ha csak elmondod hogy hibáztál azzal megoldódik a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!