Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás! Hogyan tegyem túl rajta a gyereket?
Egy válás szélén állok,költözés előtt.
A problémám hogy az exférjemtől van két közös lányom,ebből az idősebb lányom 13 éves és nem érti a helyzetet.
A volt férjemmel eléggé elfajultak a dolgok a végére,államdó viták veszekedés,persze ezt a gyerekek is megélték,de most mégis olyan hogy akármelyik ujjamat vágják le mindegyik fáj!
Próbàltam rengetegszer elmondani a lányomnak hogy ez miért van,mégis teljesen ki van és folyton mondja hogy ő nem akar költözni.
Természetesen nem hagyom el a gyerekemet.
Mit tehetnék és hogyan “értessem” meg vele ezt a helyzetet?
Nekem ebbe beletört a bicskám,ami rohadt nagy szégyen!😔
Minden segitő választ köszönök!
Nyíltan mond meg neki, hogy hülye voltál amikor megházasodtál, és, hogy ő tanuljon a hibádból és legyen csak szerető a férfiak mellett!
Mond el neki, hogy kevés voltál egy kapcsolathoz.
Ha szereted a lányod, ezt mondod neki.
Atyaég!
Ha kevés lettem volna nem lettem volna 14 évig házas!
Irtó buta lehetsz ha ilyen választ tudsz csak kipréselni magadból!
Sajnálom.
Szerintem a lényeg ha a gyerekeket biztosítód róla, hogy ti mind a ketten ugyanúgy szeretitek őket, ugyanúgy az életük része lesz mindkettőtöknek. Ezt persze meg is kell oldani kultúráltan.
Én biztosan elmondanám még hogy a kialakult helyzet nem miattuk van és sajnos vannak ilyen helyzetek amikor ez a megfelelő döntés.
37/N
Rendben!
Köszönöm ezt természetesen elmondtam/elmondom folyton neki.
Mégis érzem látom rajta hogy összetört.
Persze, mert minden bizonytalan. Ha látja hogy tényleg úgy alakulnak a dolgok megvan az érzelmi biztonság, akkor nem lesz gond.
Fontos hogy ne változzon meg mindenben az életük. Pl. Suli, barátok.
37/N
Kedves utolsó,erre is gondoltam.
Sőt már felkerestem a Máltait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!