Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3-5 éves gyerekeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3-5 éves gyerekeket mennyire visel meg a válás?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok erről? Köszönöm!
2020. jan. 24. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő.
2020. jan. 24. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Az egyik legrosszabb idözites.

Babakent még szinte fel se fogta volna

6 éves kortol pedig kialakul a racionalis gondolkodasuk hogy meg tudja erteni

De pont az ovis kor a leggàzzabb.

Vissza fog esni szobatisztasagban nappal sirdogalni fog az oviban tele lesz szorongassal hogy felborult az elete amit meg sem tud fogalmazni es a felnötteket meg nem erti. Es a legjobb kialakul egy önvàd magàban hogy öt elhagytàk mert rossz. Ezt meg végig viszi egy életen at hogy ö nem èr semmit.

Etc.

2020. jan. 24. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó nekem a szüleim együtt vannak, és mimdig veszekednek immár 30 éve. 2 évig jártam pszichológushoz ,mert pont ugyanazt éreztem amit te leírtál. Szerintem nem jáetam volna rosszabbul, ha elválnak...
2020. jan. 24. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én gyermekpszichologiai alapokkal irtam vàlaszt.

Kèrdezö is utànajàrhat. Kisgyerek vàlàs temaban hitelesebb oldalakon

2020. jan. 24. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk 4 éves a kisebbik, és egy hónapja költözött el a férjem. Baromi rosszul viseli. Alapból vidám, sokat nevet, mint eddig is, de irgalmatlanul hisztis lett, bármi olyasmi történik vele, ami nem tetszik neki, akkor földre dobja magát és üvölt. Nagyon sokat emlegeti az apját, tőlem kéri, hogy hozzam haza. Éjjelente sokszor felébred sírva.

Tényleg egy nagyon érzékeny időszak ez, ha már nagyobb lenne, 6-7 éves, talán jobban tudná kezelni.

2020. febr. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!