Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után 0-ról hogy kezdtétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után 0-ról hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogy érted?Anyagilag, illetve párkapcsolatra nyitás vonatkozásában?

Nem váltam el, de egyedül maradtam (elhunyt a férjem).

Anyagilag adott volt a helyzetem, mivel kamasz volt a gyerekem minden fillért meg kellett gondolnom.

Párkapcsolat, ismerkedés terén szerencsés voltam,nem kellett keresnem a lehetőséget,csak nyitottnak kellett lennem és óvatosnak, főleg gyerekkel kerestem párt.

Előre elhatároztam,hogy kb milyen párt szeretnék és azt is,hogy nem megyek újra férjhez, nem szeretnék gyereket, és nem szeretnék összeköltözős kapcsolatot sem, ahogy távkapcsolatot (nagyobb távolságra gondolok)sem.

Tizenéve vagyunk együtt a párommal,és tartottam magam a fentiekhez. Nem bántam meg.

2020. jan. 21. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen.Sok sok munka a hétvégeken is.
2020. jan. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!