Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásig köteles vagyok fizetni?
A párom megcsalt,és vitte a családot az új pasijához.Viszont házasok vagyunk,és nagycsaládos adókedvezményünk van, amit én igénylek.
Kérdésem, ha nem adom be a válópert akkor mennyi pénzt adjak neki havonta?
A válókeresetet első körbe én akartam be adni, de aztán rájöttem hogy nekem annyira nem sürgős, elvégre nem én léptem le.
Gondolom valamennyit azért kellene adnom. Nehogy váláskor visszamenőleg követelje a pénzt. Vagy olyan nem lehet?
"Vitte a családot"
Magyarul a gyerekekkel ment? Kicsit hidegnek tűnik a megfogalmazás
...de igen gyt-t ajánlatos fizetni mert kérheti visszamenőleg!
Akkor úgy néz ki jól csináltam, mert utaltam neki. Azóta kértem havi számlakimutatást,szóval van nyoma.
100-at utaltam, viszont csak kettő gyerek a közös, viszont a legidősebbre is igénybe veszem a kedvezményt. Ugyhogy szerintem igy jó.
Amúgy az kereken 100 ezer nem?
Mármint az családi adókedvezmény?
Én nem értem, miért kellene utalni bármit is. Jogilag nem változott semmi, az új helyen meg ott van az új ember. Persze a gyerekeket segteni kell, ha szükség van rá, de csak úgy fizetni?
Mit követelne visszamenőleg? Ő ment el, és még nem is volt válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!