Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásig köteles vagyok fizetni?
A párom megcsalt,és vitte a családot az új pasijához.Viszont házasok vagyunk,és nagycsaládos adókedvezményünk van, amit én igénylek.
Kérdésem, ha nem adom be a válópert akkor mennyi pénzt adjak neki havonta?
A válókeresetet első körbe én akartam be adni, de aztán rájöttem hogy nekem annyira nem sürgős, elvégre nem én léptem le.
Gondolom valamennyit azért kellene adnom. Nehogy váláskor visszamenőleg követelje a pénzt. Vagy olyan nem lehet?
Azèrt, mert a gyerekek támogatása kb. pont azt takarja, hogy utal nèmi összeget havonta, amiben megállapodnak a hivatalos döntèsig. Persze a támogatás törtènhet más formában is, de így legalább tènyleg nyoma van, hogy "törődött" a gyerekekkel.
Ja ès azèrr ez a támogatás ne a jogtalanul felvett adókedvezmèny legyen.
Hát igen, én inkább a közvetlen támogatás mellett vagyok, a gyerekeknek adni ezt-azt, amire szükségük van. Az asszony meg egye meg, amit főzött.
Év eleje van, az adókedvezményt meg egyszerűen nem kell igényelni, és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!