Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem köteles valamennyi pénzt fizetni?
A férjem lelépett lakni az új barátnőjéhez. Vitte a közös autónkat ami a lányunk nevén van de a férjem az üzembetartója. Feketén dolgozik. Nem tudom,hogy tudnám bizonyítani úgy tudom hangfelvétellel amibe mondja,hogy dolgozik csak nincs bejelentve avval nem. A közös hitelt tőlem vonják mivel a munkahelye megszűnése után így állítottuk be,hogy amíg neki nincs más addig se legyen baj. Utána lépett le. 80 ezret keresek ebből 40-et+ a 2 családit kapom kézhez. Mindenképpen keresek új munkát csak az lenne a kérdésem,hogy válás esetén a bíróság megítélne e valamennyi gyerektartást? Anyósom szerint max 5 ezret lenne hajlandó fizetni gyerekenként és annak is örüljek. A lakás az én örökségemből lett véve és az én nevemen van.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mivel nincs bejelentett munkahelye, több gyerktartásra nem számíthatsz.
Hangfelvétellel semmit sem lehet bizonyítani, mert ahhoz, hogy ez bíróságon felhasználható legyen, az ő beleegyezése szükséges. NYilván nem olyan hülye, hogy azt mondja, felhasználhatod ellene. A tudta nélkül készítetted, még neked lehet bajod belőle, hisz megsértetted a személyiségi jogait.
Az a közös hitel tényleg mindkettőtök nevén van, vagy csak azért tekinted közösnek, mert együtt intéztétek, közösen használtátok fel a felvett pénzt? Ha esetleg csak az ő nevén van, akkor meg kell szüntetni a tőled való levonást, akár úgy is, hogy a béredet egy másik számlára kéred. Egy új bankszámlának a költsége kb. havi 1000 ft.
1. Bíróság, beadni a válási papírokat, kérni a gyermekelhelyezést, tartásdíj megállapítását és a vagyonmegosztást.
2. Autót eladni.
3. Amennyiben a férjed költségvetési csalást követ el, ezt a megfelelő hely(ek)en szükséges jelezni.
4. Anyósod ne okoskodjon.
Köszönöm a válaszokat.
Az autó költségeit ő fizeti kivéve ezt nem fizette be ezért vonták tőlem. Eladni nem fogja,mert nem akarja. Akkor ha jól értem ha a lányom úgy gondolja bármikor megszüntetheti az üzemben tartást és eladhatja az autót?
Az a baj,hogy amíg feketén dolgozik addig mondhatja,hogy az új barátnője tartja el illetve mondhatja,hogy nem tud fizetni és nekem kell ha nem akarom,hogy elvegyék a lakást. Hiába egyezek meg vele. Azt,hogy feketén dolgozik,hogy tudnám bizonyítani? sajnos nincs tippem
A lányod akkor intézkedjen. :)
Anyós meg kussoljon, mert alapból kb. 12000 ezret ítélnek meg gyt-t olyannál is, akinek nincs melója. Hisz itt jön a jól ismert bírói szöveg, a saját tartásának rovására is el kell tartania kiskorú gyermekét. Ha nincs melója, menjen idénymunkára és keresse meg a pénzt. A minimálbér 20%-t ha van meló ha nincs, fizetni kell. Ha nem fizet, fel kell jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!