Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem köteles valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem köteles valamennyi pénzt fizetni?

Figyelt kérdés

A férjem lelépett lakni az új barátnőjéhez. Vitte a közös autónkat ami a lányunk nevén van de a férjem az üzembetartója. Feketén dolgozik. Nem tudom,hogy tudnám bizonyítani úgy tudom hangfelvétellel amibe mondja,hogy dolgozik csak nincs bejelentve avval nem. A közös hitelt tőlem vonják mivel a munkahelye megszűnése után így állítottuk be,hogy amíg neki nincs más addig se legyen baj. Utána lépett le. 80 ezret keresek ebből 40-et+ a 2 családit kapom kézhez. Mindenképpen keresek új munkát csak az lenne a kérdésem,hogy válás esetén a bíróság megítélne e valamennyi gyerektartást? Anyósom szerint max 5 ezret lenne hajlandó fizetni gyerekenként és annak is örüljek. A lakás az én örökségemből lett véve és az én nevemen van.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 2. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tetű egy alak, mi az, hogy max 5 ezret fizetne e saját gyereke fenntartásához, akit még ki is használ ezzel az autó micsodával.

A váláskor megítélnek egy kb. reális gyerektartás, ezt, ha nem fizeti, akkor az állam lép a helyébe, aztán majd beszedi tőle, ha tudja.

A váláskor kerül sor a vagyonmegosztásra is, a lakás, mert örökséged a tied, a hitelek feleződnek.

És gyorsan cselekedj.. az idő is pénz!

2015. márc. 3. 18:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A férjem felajánlotta,hogy fizet havi 50 ezret a 2 gyerekre és a hitel ráeső részét,de nem egyben adja oda a pénzt. Cserébe azt kéri,hogy az autóját hagy tartsa meg. Így kb kijövünk a gyerekekkel egy hónapban ha betartja az ígéretét. Természetesen erről íratni szeretnék vele egy papírt és mindig egy másikat,hogy mikor mennyit fizet. Ha esetleg nem fizet mindenképp bíróságra megyek. Anyósom amúgy már most azt mondta,hogy mivel egyedül biztos nem tudom eltartani a családot így ő már készül arra,hogy árverezik a lakást és hozzá kerülnek a gyerekek. Nyilván ez nem így lesz csak ő sajnos ilyen.
2015. márc. 4. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Na hát a férjed akkor nem esett messze a fájától....

Legyen közjegyzővel hitelesített megállapodásotok, és az első billenésnél irány a válóper, bár nem tudom, miért nem most...

2015. márc. 4. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
A válást mindenképp beadjuk csak itt a pénzzel vannak a gondok. Mivel nincs hivatalosan munkája így ha kb 12 ezret állapít meg a bíróság gyerekenként az sajnos nem elég a fenntartásra. 60 a rezsi 40 a hitel. Ha csak a hitel felét vonják tőlem akkor marad 60 a fizetésemből 24000+26000 a gyerekek után az 110000. A maradék 50 ezer pedig nem fedezi a gyerekek étkezését és fenntartását. Osztálypénz havi 2 ezer/gyerek, bérlet 3850/gyerek. És ugye marad 40 a 3-unk étkezésére ami egy 14 és 16 évesnek sajnos édes kevés. De ha be is tudom osztani akkor se álmodjanak nadrágról,cipőről stb,mert nem marad miből. Persze ha fizeti amit megígért akkor nincs akkora baj de ha nem csak a kötelezőt akkor sajnos van.
2015. márc. 5. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!