Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldottatok meg a gyerekek elhelyezeset valas utan?
Nálunk egy 8 éves lány van. Az anyjával lakik, de hét közben 1-2x találkozok vele, pl. elmegyek érte a suliba vagy elviszem lovagolni. Ez mindig a munkámtól függ.
Hétvégén pedig nálunk alszik (van új párom).
39F
Es hogyan tervezitek 2. valaszolo? Hány gyerek van és hány évesek?
Köszi 3. Minden 7vegen vagy felvaltva?
Nálunk két gyerek van,17 és 12 évesek. Egy éve élünk külön.
Saját döntésük alapján a nagyobbik apjával, a kisebbik velem lakik. A felügyeleti jog közös maradt, a gyerekek szabadon jönnek-mennek köztünk.
2es vagyok
Alapvetően azért döntöttem a különválás mellett (én vagyok a nő), mert a munka és hobbi valahogy mindig 1. helyen állt nála. Szinte semmilyen közös programunk nem volt együtt, mindent én intéztem, rengeteg estét és hétvégét töltöttem kettesben a most 5,5 éves gyermekünkkel, és minden jelzésem ellenére sem történt változás. Most van folyamatban a lakásvételem, így pár hónapig valószínűleg egy fedél alatt élünk még, de nem marjuk egymást. Nem vagyunk házasok, így bíróságra sem szeretnénk menni, de az biztos, hogy velem fog élni a gyerkőc és nyitott vagyok arra, hogy az apja bármikor lássa és elvigye, de attól tartok, hogy a munkája miatt a látogatások a hétvégékre fognak korlátozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!