Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem ezen túl magam?
A párommal több éve barátok vagyunk, fél évvel ezelőtt jöttünk össze. Volt egy lány, akibe szerelmes volt előttem 4 évig, de a csaj csak játszadozott vele, sokáig úgy tűnt, összejönnek, aztán mégsem. Ezt csinálták évekig, ő annyira szerelmes volt, hogy nem tudott kilépni belőle.
Mindent elmesélt akkor, hiszen nagyon jóban voltunk, igazából mondhatni lelki szemetes voltam neki. Egyszer a barátság alatt, mikor nagyon ki volt, le is feküdtünk, egyikünknek sem jelentett akkor még semmit. Viszont mióta együtt vagyunk, folyamatosan azon kattogok, hogy mi van, ha a lány ismét képbe kerül. Próbáltam vele beszélni erről, azt mondta, szeret engem és túllépett és mellettem boldog. Érzem is, hogy figyel rám, viszont sokszor eszembe jut, miket megtett a lányért. Nem vagyok biztos abban, hogy értem is valaha harcolna ennyire..
Teljesen beleszerettem, nem tudom, reálisan gondolkodom-e, nem akarom elveszíteni, viszont az biztos, hogy nem hagynám, hogy kihasználjon, vagy pótlék legyek.
Volt már valaki valamelyik oldalon? Mi lett a vége?
25/L
Már ne haragudj #2, de kb alig tudunk valamit a sztoriból, hogy írhatsz ilyeneket???
A lány 25 éves, lehet a srác is akörül van. Még ha van is valami alapja ennek a “csak egy nő létezik”-klisének (szerintem ez egy szirupos baromság, köze nincs a valósághoz), majd pont az a nő lesz az egyetlen, akivel még csak össze sem jöttek, legfeljebb fantáziái és illúziói lehetnek. A kérdezővel valós kapcsolata van, viszonzott a dolog, ez már pluszpont az előzőhöz képest. Meg mi az, hogy 20-30 évesen van egy ilyen beteljesületlen szerelme, ami ki tudja működött volna-e egyáltalán, de az összes többi nő már csak az árnyéka lehet?
Ezt nehogy komolyan vegye már bárki!
Kérdező: veled van, szeret téged, valóban ehelyett inkább azzal törődj, hogy jól érezd magad ebben, és minél tartalmasabb legyen. Nekem is volt hasonló parám, de legyűrtem, gondolván, hogy velem van, nem a másikkal.
Nyilván, ha aggasztó jelek lennének, azt mondanám, légy résen, de nem ezt írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!