Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene engednem ezt a "barátság extrákkal" dolgot, ha már 1 hete nem írt?
Szóval alapvetően marha nehezen jön össze nekem ilyen, nehezen nyílok meg bárkinek, nincsenek barátaim
Amikor már a belső frusztráltságom a tetőfokára hágott elutaztam egyedül Spanyolországba 1 hónapra, és ott sikerült összeakadnom egy csajjal akivel eléggé jól kijöttünk mondjuk így
Már első nap szexeltünk találkozás után, ő törte meg a jeget azzal, hogy csókolni kezdett, majd én erre vettem a lapot és utána meghúztam
és utána 1 hétig elég sokat szexeltünk, jól kijöttünk.. állandóan azt kérdezgette, hogy "mi tetszik benne annyira"
Nem találtam vadítóan szépnek, se csúnyának, de volt amikor bizonyos ruhába öltözött akkor nagyon szexinek láttam, a bőre és a haja nagyon szép volt, de az az energia ami körülvette az teljesen "megbénított" és annyira sugárzóan szeretetteljes személyisége volt, hogy nem bírom elfelejteni, de még így sem tudtam volna elképzelni komolyabbat, lehet, hogy ő sem, nem tudom.. Azt mondjuk, sokszor mondta, hogy nem bókolok neki eleget :D
Nagyon sokat kritizált egyébként, hogy nem vezetek elég jól (új kocsikat sokáig szoknom kell),
És aztán hazaköltöztem azóta egyre kevésbé válaszol, most már 1 hete nem írt, és naponta többször gondolok rá
Utolsó üzenete az volt, hogy "mikor megyek fel hozzá decemberben?" De amúgy meg alig ír.. ha igazán érdekelném, akkor nyilván írna, mert tudom, hogy sokat lóg a telefonján
30F
Mert "csak úgy poénból" kérdezted, hogy szerelmes-e.
Ha ő szerelmes, de te nem, akkor nagyon sérül benne. Nem meri bevallani, mert fél, hogy nem viszonzod, vagy nem veszed komolyan. Hiszen te is poénkodsz vele.
Ha komolyan mondanád, hogy mit érzel, vagy ha szerelmet vallanál, na akkor kapnál őszinte választ. Valószínűleg azt, hogy ő is.
Túlságosan biztonsági játékot játszol azzal, hogy elpoénkodod, nem mered te se felvállalni. Pedig neked kell bátornak lenned és lépni, ha akarsz valamit.
Hogy először össze kell kapnom magam, munkát találni itthon, aztán utána mennék valamikor
De szar mert, eddig mindig az volt, hogy chaten nehézkes vele kommunikálni, vagyis, hogy van élete, teszi a dolgát, tehát nyilván nem a telóján lóg egész nap ez is érthető de amikor akárhányszor is ezt csinálta, után meg alig várta hogy dugjunk szal annyira nem értem ezt a viselkedést, de valszeg nem is fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!