Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene engednem ezt a "barátság extrákkal" dolgot, ha már 1 hete nem írt?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően marha nehezen jön össze nekem ilyen, nehezen nyílok meg bárkinek, nincsenek barátaim

Amikor már a belső frusztráltságom a tetőfokára hágott elutaztam egyedül Spanyolországba 1 hónapra, és ott sikerült összeakadnom egy csajjal akivel eléggé jól kijöttünk mondjuk így

Már első nap szexeltünk találkozás után, ő törte meg a jeget azzal, hogy csókolni kezdett, majd én erre vettem a lapot és utána meghúztam

és utána 1 hétig elég sokat szexeltünk, jól kijöttünk.. állandóan azt kérdezgette, hogy "mi tetszik benne annyira"

Nem találtam vadítóan szépnek, se csúnyának, de volt amikor bizonyos ruhába öltözött akkor nagyon szexinek láttam, a bőre és a haja nagyon szép volt, de az az energia ami körülvette az teljesen "megbénított" és annyira sugárzóan szeretetteljes személyisége volt, hogy nem bírom elfelejteni, de még így sem tudtam volna elképzelni komolyabbat, lehet, hogy ő sem, nem tudom.. Azt mondjuk, sokszor mondta, hogy nem bókolok neki eleget :D

Nagyon sokat kritizált egyébként, hogy nem vezetek elég jól (új kocsikat sokáig szoknom kell),

És aztán hazaköltöztem azóta egyre kevésbé válaszol, most már 1 hete nem írt, és naponta többször gondolok rá

Utolsó üzenete az volt, hogy "mikor megyek fel hozzá decemberben?" De amúgy meg alig ír.. ha igazán érdekelném, akkor nyilván írna, mert tudom, hogy sokat lóg a telefonján

30F

2023. okt. 30. 10:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ez szexkapcsolat volt, nem baratsag...
2023. okt. 30. 12:40
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert "csak úgy poénból" kérdezted, hogy szerelmes-e.

Ha ő szerelmes, de te nem, akkor nagyon sérül benne. Nem meri bevallani, mert fél, hogy nem viszonzod, vagy nem veszed komolyan. Hiszen te is poénkodsz vele.

Ha komolyan mondanád, hogy mit érzel, vagy ha szerelmet vallanál, na akkor kapnál őszinte választ. Valószínűleg azt, hogy ő is.

Túlságosan biztonsági játékot játszol azzal, hogy elpoénkodod, nem mered te se felvállalni. Pedig neked kell bátornak lenned és lépni, ha akarsz valamit.

2023. okt. 30. 12:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem talalkozz vele decemberben es akkor majd eldol. Beszelj vele oszinten, lehet o is ossze van zavarodva.
2023. okt. 30. 12:44
 24/33 A kérdező kommentje:
megvárom hogy ír e valamikor, ha nem akkor szerintem ráírok
2023. okt. 30. 13:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Az jatszmazas. Nyugodtan irj ra, hogy sokat gondolsz ra, csak nem is tudod mit erzel, mert nem fersz hozza az erzelmeidhez. De azt erzed, hogy jo es szeretned attorni ezt a gatat, segitsen. Ha erre sem valaszol, akkor megette a fene.
2023. okt. 30. 14:00
 26/33 A kérdező kommentje:
Igazad van
2023. okt. 30. 14:14
 27/33 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Szeretném tudni, hogy mit válaszoltál neki arra, hogy mikor mész. Ha nem titok.
2023. okt. 30. 15:28
 28/33 A kérdező kommentje:

Hogy először össze kell kapnom magam, munkát találni itthon, aztán utána mennék valamikor

De szar mert, eddig mindig az volt, hogy chaten nehézkes vele kommunikálni, vagyis, hogy van élete, teszi a dolgát, tehát nyilván nem a telóján lóg egész nap ez is érthető de amikor akárhányszor is ezt csinálta, után meg alig várta hogy dugjunk szal annyira nem értem ezt a viselkedést, de valszeg nem is fogom

2023. okt. 30. 16:33
 29/33 A kérdező kommentje:
Túl sokszor mondtam el neki, hogy nem vagyok szerelmes.. kezd bonyolódni a dolog, mert én sem tudom mit akarok, de sokszor hozza fel azt, hogy ő ott él én meg itt.. és, hogy mindketten éljük az életünk
2023. okt. 31. 08:48
 30/33 anonim ***** válasza:
A lehetoseggel akkor kell elni, amikor ott uszik el elotted. Nekem megkesettnek tunik a reakciod.
2023. okt. 31. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!