Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha úgy romlott meg egy kapcsolat, hogy igazából semmi veszekedés, semmi vita csak ellaposodott az egész?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudnám megmondani, hogy mi a baj. Talán minden. Ami pedig a legrosszabb, hogy a férjem szerint minden a legnagyobb rendben van. Beszélgetni sokat beszélgetünk, de soha nem lényeges dolgokról, leginkább olyanokról, amik őt érdeklik. Ha megpróbálok komolyabb témára váltani, akkor azonnal rossz kedve lesz vagy hirtelen valami fontos dolga akad esetleg nagyon álmos lesz. Mindent lezár annyival, hogy szeret és ne lovalljam magam bele hülyeségekbe.

Mit tehetnék én így a kapcsolatunkért?

2023. okt. 29. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyerek van?
2023. okt. 29. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, 3 gyermekünk van.
2023. okt. 29. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Veszekedni kell, ha máshogy nem megy. Ne hagyd annyiban, az elhidegülés olyan, mint egy gyilkos kór.
2023. okt. 29. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Kozos programok kettesben randizas gyerekek nelkul

Illetve babusgatasod hianyzik szerintem

Vágyik rád nőkent?

1# vagyok

2023. okt. 29. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Közös program maximum a filmnézés vagy közös étkezés. Már egyáltalán nem szeret kimozdulni itthonról. Nőként talán akkor tekintett rám utoljára, mikor a legkisebb gyereket terveztük.

Veszekedni nem lehet vele, mert akkor, ha a legkisebb jele is mutatkozik a vitának, akkor lefekszik aludni és fél perc múlva már horkol.

2023. okt. 29. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ne hagyd aludni, csapjál az asztalra
2023. okt. 29. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem. Nem vitatkoztok, nincs tányértörés, kiabálás és neked már ez is baj? Állj neki nyugodtan ordítozni, majd ráunsz és fogsz itt sírni, hogy mindig csak a veszekedés megy otthon.
2023. okt. 29. 22:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom, hogy nincs veszekedés, hanem az, hogy semmi más se. Olyan, mintha nem is érdekelné az egész és egy kedves ismerőssel élnék együtt, aki beugrott egy kicsit, de már únja. Nincsenek családi programok, nincsenek közös tervek, nincsenek tartalmas beszélgetések maximum a kedvenc sorozatának az aktuálisan megnézett részét vitatjuk meg, de azt, hogy hol kellene a gyereknek továbbtanulni már nem, mert akkor jön a "dolgon van fáradt vagyok". Sokszor úgy érzem, ő csak úgy jelen van az életünkben, de nem kíván részt venni benne.

Az intimitás is hiányzik, hiába is tagadnám, de szerinte ez is rendjén van, mert már 18 éve együtt vagyunk, ilyenkor már más a fontos egy kapcsolatban.

Talán az esik a legrosszabbul, hogy már a gyerekek is sokszor úgy vannak vele, hogy apát biztos nem érdekelné mi van velük és 1-2 próbálkozás után már nem is akarnak vele beszélgetni vagy játszani, ez pedig mintha nem is zavarná. Utána meg a munkahelyén azt meséli, hogy mennyi időt tölt velük. A legutóbb úgy kerte el magát fél napra, hogy az egyik gyerek versenyére megyünk. Én mentem is, de ő maradt otthon és valami új játékkal játszott a gépen.

2023. okt. 30. 01:52
 9/9 anonim ***** válasza:
El kéne válni.
2023. okt. 31. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!