Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a barátommal, el akartam menni, erre lefogott, és nem engedett el. Hogyan tovább?
Nem ütött meg, de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött.
Az oka az volt, hogy összevesztünk, és már nem akartam megbeszélni, hanem el akartam menni.
Ez már fizikai agresszió, vagy érthető a részéről, és túlreagálom?
Jól egymásnak ugrottatok, miközben a kérdező azóta sem válaszolt nekünk semmire... Akár az is jelenthet valamit, de nem akarok csúnyát mondani.
Mondok egy példát. Az én páromon például gyógyszer okozott mentális problémát, nárcisztikusan viselkedett, téveszméi voltak, kétszer vagy háromszor is erélyesen le kellett fognom. Ebben köze volt egy befolyásoló rossz társaságnak is. Miután erélyes fellépésemmel és egyik tag feljelentésével együtt visszaszereztem páromat, rendbe-jött. Úgyhogy itt hiába tűntem volna ilyen rövid leírással ugyanúgy megrángatónak, nem én voltam a rosszfiú és azóta az elmúlt hónapokban maximálisan minden rendben volt. (Felismeréssel megszűnt a problémája.) A mi történetünk egy példa arra, hogy minden megoldható és nem eldobni kell kapcsolatot. De ez élettörténetünknek csak kis szelete, sokkal bonyolultabb volt.
Honnan tudjuk ennyiből, hogy itt mi történt? Ezzel le is zárhatjuk, mert semmit sem tudunk. Lehet, hogy a kérdező ugyanúgy nárcisztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!