Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátommal, el akartam menni, erre lefogott, és nem engedett el. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem ütött meg, de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött.

Az oka az volt, hogy összevesztünk, és már nem akartam megbeszélni, hanem el akartam menni.

Ez már fizikai agresszió, vagy érthető a részéről, és túlreagálom?

2023. okt. 29. 10:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%

Milyen bajban hagyta ott? Hol volt baj?? Egy vitáról volt szó, nem arról h otthagyta a segítségre szorulót szó nélkül a bajban, szóval talán ne hallucinálj.

Világosan leírta a kérdező, hogy el akart vonulni, hogy kicsit lenyugodjon, utána nyilván megbeszélték volna, mire ez a barom erővel lefogta. Mondom lefogta. Szótagoljuk, hátha úgy átmegy? Nem, nem kicsit ráfogott, nem kell alakítgatni a történetet kedved szerint, konkrétan erővel lefogta úgy, hogy nem tudott kiszabadulni a fogásából a kérdező! Majd mikor mégis sikerült, megint lefogta. Ilyet normális ember nem csinál, csak egy agresszív gyökér. Javaslom nézd meg a szótárban a ráfog és a lefog közötti különbséget meg h mit jelent valakinek kicsit ráfogni a kezére és mit jelent erővel lefogni. Egy szóval nem írtuk, hogy rendőrt kellett volna hívjon, de ha minimális esze van mindenképpen lapátra teszi, én már ott és akkor kivágtam volna, mint azt a bizonyos macskát.

Nem élete végéig akarta ignorálni a pasiját, szimplán szeretetett volna lenyugodni, óriási bűn. És még ha bármi gond is lenne azzal, ahogy a kérdező viselkedett, akkor sem hatalmazza fel a párját arra, hogy agresszívan és erőszakosan lépjen fel! Szép is lenne, ha mindenki önbíráskodásba kezdene és kedve szerint büntetné azt, aki szerinte nem megfelelően viselkedett egy adott helyzetben..

Aki ezt megteszi, az képtelen kezelni az indulatai! Mi lesz majd a következő, odacsap, mert hát nem neki tetszően viselkedett a kérdező?! Az ilyentől minél előbb meg kell szabadulni.

2023. okt. 30. 18:24
 22/42 anonim ***** válasza:
18%
Jajó akkor ez erőszak volt talán mégis ok, nem szép dolog. De ha nem akar rendőrt hívni akkor hogy fogják megoldani? Mert a lány ha szakítani akar, akkor a férfi majd megint ráfog a kezére és nem engedi elmenni. Meg mi a helyzet a duzzogással és csenddel veréssel? Most akkor ki a hibás? Az nem bűn? Hatás, ellenhatás, provokáció. Miért nem lehet megbeszélni a problémákat manapság? Miért ilyenek a nők?
2023. okt. 30. 18:58
 23/42 anonim ***** válasza:
80%

Ha van egy kis esze, akkor a történtek fényében csak az ismerősei jelenlétében szakít ezzel az elvetemült fickóval és mindenhonnan letiltja.

Honnan szedted, hogy a kérdező duzzogott? Mond csak te nem tudsz olvasni, esetleg a szövegértéssel van probléma? Az, hogy szeretett volna megnyugodni a probléma megbeszélése előtt, arra utal h a pasija felhúzta, ideges volt és már nem volt kedve ott és akkor megbeszélni. Hatalmas bűn komolyan, ezért minimum agyon kellett volna verni, akkor lettek volna "egálban", nem? 🤦🏻‍♀️Még az is simán benne lehet a pasija temperamentumát tekintve, hogy meg sem akarta hallani, amit mond a kérdező, nem akarta a szakítást sem elfogadni, csak szajkózta a magáét, parttalan vita volt. Nem tudhatjuk, nem voltunk ott, de az egészen biztos, hogy az erőszak és agresszió SOHA nem megoldás!

A duzzogás nem bűn, max gyerekes dolog, ellenben erővel lefogni a másikat akarata ellenére erőszakos, agresszív cselekedet, ami semmilyen körülmények között nem tolerálható! Főleg nem azért, mert elvileg duzzogott a másik. Vagy te komolyan úgy gondolod, hogy jogodban áll úgy büntetni a másikat, ahogy épp jónak látod, ha nem az általad elvárt viselkedést tanúsítja? Remélem viccelsz, mert még annak is rossz volt.

Miért nem lehet agresszió nélkül kezelni a gondokat manapság? Miért ilyenek a férfiak? Pont ennyi értelme van a nőkre mutogatni.

2023. okt. 30. 19:17
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Dehát az is agresszió! Miért a férfiak, meg mi az hogy csak a férfi lehet agresszív? 24-es te ismered a passzív agresszió fogalmát? Baromi kellemetlen és romboló, kártékony dolog. És igenis erőszak, lelki erőszak! Ti nők ezt sokan nagyon is alábecsülitek, de attól még erőszak marad, verbálishoz hasonlóan. Meg azt sem értem miért a jogában állal jössz mert ilyen alapon a lánynak sem állt volna jogában passzív agressziót végrehajtani büntetésből, ha valami nem tetszik neki. Mert te is mondod szerinted mi történt hogy a lefogós volt aki szajkózott dolgokat, de ilyen alapon én is mondhatom a lány volt passzív agresszív. Benne van a kérdésben is, nem akarta megbeszélni hanem el akart menni. Ez passzív agresszív erőszak, csenddel verés. Kapcsolatban vannak, igenis joga van a férfinak is tudni hogyan állnak, ahelyett hogy mindig bántsa a nő verbális és passzív agresszív erőszakkal, és azt kelljen elviselnie. Nekünk is vannak érzéseink ám, és ez erőszak, ami fájdalmat okoz a léleknek.
2023. okt. 30. 19:27
 25/42 anonim ***** válasza:
80%

Aki egy állítólagos duzzogást agressziónak titulál, az szerintem kezeltesse magát, mert jó eséllyel ráférne. Főleg úgy, hogy semmiféle duzzogásról nem volt szó, bár mivel láthatóan nem tudsz szöveget értelmezni és kedvedre színezed a történetet, így nyilván nehéz.

Kérlek áruld el, valaki fegyvert tart a fejetekhez, hogy igen is legyetek együtt egy olyan nővel, aki elvileg lelki erőszakot alkalmaz? Itt jegyezném meg, hogy az hogy a vita hevében annyira felhúzod magad, hogy nem akarod azonnal megbeszélni az adott problémát és szeretnél lenyugodni NEM lelki erőszak. De visszatérve: ki mondta, hogy maradj egy ilyen nővel? Lehet ám szakítani is, de akkor sincs jogod a másik ellen fizikai erőszakot alkalmazni és akarata ellenére többször is lefogni és nem hagyni elmenni! Nem, egyetlen duzzogás sem jogosít fel erre. Ha nem tetszik a másik viselkedése és nem tudjátok/nem lehet megoldani, akkor egészen nyugodtam szedheted a cuccod és elmehetsz, de nem emelhetsz kezet rá, nem ütheted meg, nem foghatod le erővel, nem bánthatod, pont. Szomorú, ha valakinek ezt magyarázni kell.

Különben is mi van akkor, ha nem akart valami azonnal megbeszélni?? Neki talán nincs joga azt mondani, hogy most nem szeretne tovább vitázni, majd ha lenyugodtak mindketten? Akinek annyira sérülékeny a lelki világa, hogy erőszaknak fogja fel, ha a másik nem vevő abban a pillanatban rá és a vitájára, az inkább hagyja a párkapcsolatosdit.

Attól, hogy párkapcsolatban vannak egyáltalán semmi joga a másikkal erőszakoskodni, mert az nem az ő elképzelése szerint viselkedett adott szituációban. És meglepő módon megint ferdítesz. "mindig bántsa a nő". Milyen MINDIG? Ezt a kisujjad ból szívtad ki?

Még egyszer elmondom, hátha elmegy: ha szegény, ártatlan férfinak annyira nagyon rossz a barátnője mellett, mert az nem úgy pattog, ahogy neki megfelelő lenne, akkor nyugodt szívvel szakíthat és kereshet magának egy bábut, akit irányíthat kedve szerint, de akkor sem erőszakoskodhat vele, ennyi.

2023. okt. 30. 19:41
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Na helyben is vagyunk. Lepontozás, személyeskedés, csakis és kizárólag mindenért a férfi a hibás. Pár pillanatra már majdnem megfeledkeztem a tényről, hogy ez végül is a dühös és sértődött vérfeministák fóruma. Ahol csakis a nőknek lehet igaza, és a nőket kell körbeugrálni rajongva. Akkor is ha a történetben a valódi áldozat történetesen a férfi.
2023. okt. 30. 20:33
 27/42 anonim ***** válasza:
79%

Jaja végülis igazad van, ott is a nőt kell szidni, ahol egyértelműen a férfi az agresszív, erőszakos pöcs, aki nem tudja kontrollálni az indulatait.

Nem tudom hol látod, hogy a kérdező lenne körbeugrálva, sokkal inkább a férfi van elhordva, teszem hozzá teljesen jogosan.

Mondjuk rólad is elárul kb mindent is, hogy szerinted abban a történetben, ahol a férfi erőszakkal, erővel lefogja a barátnőjét 2x is és nem hagyja elmenni, maga a férfi az áldozat. No komment és akkor az ilyenek pislognak a legjobban, hogy miért kerülik őket messziről a nők. Az ilyen azt is megmagyarázná, hogy egy pofon miért lenne jogos, mert hát jaj szegény ártatlan férfit biztos provokálták és a nő biztos megérdemelte. Majdnem elfelejtettem, hogy némely magát férfinak nevező valami úgy gondolja jogában van áll megregulázni akár erőszakkal is a barátnőjét, ha az nem az általa elvárt módon viselkedik. Szánalmas.

2023. okt. 30. 23:32
 28/42 anonim ***** válasza:
15%

"ERŐSEN LEFOGTA. AKARATA ELLENÉRE ÉS NEM HAGYTA ELMENNI."

Attól hogy csupa nagybetűvel írod nem lesz komolyabb. Hagyjuk már a hisztit. Elengedte elsőre is meg másodjára is. Gondolom a kettő között a kérdező kicsit megpihent hogy utol tudja érni a pasi. :DD tényleg ennyire kretének vagytok?

2023. okt. 31. 08:21
 29/42 anonim ***** válasza:
92%
Mi lett a vége?
2023. okt. 31. 08:25
 30/42 anonim ***** válasza:
32%

Attól, hogy ti egy agresszív hülye gyereket védtek és megpróbáljátok a világ legtermészetesebb dolgának beállítani az erőszakot, még nem lesz az.

Az agya pedig max annak van szarul beállítva, aki képtelen türtőztetni magát és ha valami nem úgy történik, ahogy ő helyesnek ítéli, akkor kapásból agresszióhoz nyúl!

Nem a vitából menekült, elég érthetően leírta, hogy szakítani akart alapból is! Egyébként meg totálisan jogos reakció a szakítás azok után, hogy a pali erővel lefogta és nem engedte elmenni. Én már akkor kibsztam volna, menjen erőszakoskodjon a jó édes anyjával.

2023. okt. 31. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!