Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a barátommal, el akartam menni, erre lefogott, és nem engedett el. Hogyan tovább?
Nem ütött meg, de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött.
Az oka az volt, hogy összevesztünk, és már nem akartam megbeszélni, hanem el akartam menni.
Ez már fizikai agresszió, vagy érthető a részéről, és túlreagálom?
Azt mondja, az hozza ki belőle ezt, hogy faképnél hagyom, amikor a megbeszélés a célja, és hogy sose ütne meg, ne hasonlítsam ahhoz.
Én meg olyan vagyok, hogy ha óriási veszekedés van, el kell mennem, hogy lenyugodjak. Bár ez nem szimpla veszekedés volt, most már azt mondtam neki, hogy azt akarom, hogy legyen vége.
Nem érzem jogosnak, megijedtem tőle, de lehet többet látok bele, mint ami.
Ez még kérdés?
AZONNAL szakíts vele! Ez egy erőszakos, agresszív barom. Most még tettleg nem bántott, de csak idő kérdése, hogy mikor fog.
"ha óriási veszekedés van, el kell mennem, hogy lenyugodjak. Bár ez nem szimpla veszekedés volt, most már azt mondtam neki, hogy azt akarom, hogy legyen vége."
Legyen vége. Nem kell az óriási veszekedés és az agresszív erőszak.
Ne találkozz vele csak négyszemközt, veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!