Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátommal, el akartam menni, erre lefogott, és nem engedett el. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem ütött meg, de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött.

Az oka az volt, hogy összevesztünk, és már nem akartam megbeszélni, hanem el akartam menni.

Ez már fizikai agresszió, vagy érthető a részéről, és túlreagálom?

2023. okt. 29. 10:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Veszélyes, ne találkozz vele többet személyesen kettesben.
2023. okt. 29. 10:34
 2/42 anonim ***** válasza:
87%
Ez már fizikai agresszió, úgyhogy szakíts vele barát, tesó, szülő társaságában.
2023. okt. 29. 10:36
 3/42 A kérdező kommentje:

Azt mondja, az hozza ki belőle ezt, hogy faképnél hagyom, amikor a megbeszélés a célja, és hogy sose ütne meg, ne hasonlítsam ahhoz.

Én meg olyan vagyok, hogy ha óriási veszekedés van, el kell mennem, hogy lenyugodjak. Bár ez nem szimpla veszekedés volt, most már azt mondtam neki, hogy azt akarom, hogy legyen vége.

Nem érzem jogosnak, megijedtem tőle, de lehet többet látok bele, mint ami.

2023. okt. 29. 10:39
 4/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem látsz bele többet. Agresszív, az erejét használja ellened! Szakíts vele.
2023. okt. 29. 10:41
 5/42 anonim ***** válasza:
86%
Szakíts vele.
2023. okt. 29. 10:46
 6/42 anonim ***** válasza:
84%

Ez még kérdés?

AZONNAL szakíts vele! Ez egy erőszakos, agresszív barom. Most még tettleg nem bántott, de csak idő kérdése, hogy mikor fog.

2023. okt. 29. 11:58
 7/42 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts. Korlátoz a mozgásodban. 40f
2023. okt. 29. 12:42
 8/42 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk elég idegőrlő lehet hogy ennyire óvodás szintre süllyedsz ha konfliktus van. Ha azt akarod hogy felnőtt nőként bánjanak veled akkor nem ártana úgy is viselkedni. Nem mentegetem a pasit, minden szempontból jobban tette volna ha azonnal szélnek ereszt. :D
2023. okt. 29. 13:09
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

"ha óriási veszekedés van, el kell mennem, hogy lenyugodjak. Bár ez nem szimpla veszekedés volt, most már azt mondtam neki, hogy azt akarom, hogy legyen vége."

Legyen vége. Nem kell az óriási veszekedés és az agresszív erőszak.

Ne találkozz vele csak négyszemközt, veszélyes!

2023. okt. 29. 13:13
 10/42 anonim ***** válasza:
87%
Ebből valójában nem egyértelmű a történet és a zsaroló agresszió sem. De ha tényleg mindenképpen szakítás volna és ezt akarja erőszakkal megakadályozni, az baj.
2023. okt. 29. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!