Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátommal, el akartam menni, erre lefogott, és nem engedett el. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem ütött meg, de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött.

Az oka az volt, hogy összevesztünk, és már nem akartam megbeszélni, hanem el akartam menni.

Ez már fizikai agresszió, vagy érthető a részéről, és túlreagálom?

2023. okt. 29. 10:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
16%
Úgysem szakítasz vele, szóval mindegy.
2023. okt. 29. 22:28
 12/42 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem pedig itt te vagy az aki nagyon tul reagalja az egeszet. Eloszor is szerintem mind ismerjuk azt a toxikus kapcsolatot ahol az emberek osszevesznek, az egyik hisztisen fakepnel hagyja a masikat, nem adva meg egy eselyt sem hogy legalabb beszeljenek vagy normalisan lezarjak a dolgot. Aztan ahogy fakepnel hagyna a no a parjat, az persze hogy egyertelmuen utana megy, probalja vissza tartani hogy maradjon, de az csak azert is tovabb hisztizik. Sok ilyen no van es a vege az, hogy aggresszivnak hivjak az embert, aki amugy csak megbeszelni es lenyugtatni probalta a masikat. Vagy szerintetek van olyan ember, aki szereti a masikat es hagyna hogy zaklatottan csak ugy menjen amerre lat?!

Kivancsi vagyok, ha hagyta volna csak ugy minden szo nelkul hogy elmenj, akkor az neked teljesen oke lett volna?! Vagy akkor pont, hogy az lett volna a baj?! Az megint csak nem normalis, hogy ha neked valami nem tetszik akkor egy szo nelkul fakepnel hagyod a masikat es elmenekulsz. Raadasul ritka bunko dolog, ha te mindig elmondod a te reszed es a masikat nem hallgatod meg.

2023. okt. 30. 11:01
 13/42 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem reagálja túl a kérdező, a pasi egy agresszív barom, akitől minél előbb megszabadul, annál jobb!

Gondolom te is hasonló agresszív állat lehetsz, aki ha szóval nem tudja érvényesíteni az akaratát, megteszi agresszióval. Nem, akkor sincs jogod erővel lefogni a másikat, ha épp vitában vagytok és te meg akarod beszélni! Ha ő el akar menni, akkor el fog menni, semmi jogod őt ebben megakadályozni, pláne nem erővel és agresszióval és pláne nem tarthatod ott akarata ellenére. Van, akinek kell egy kis idő, hogy lehiggadjon és majd utána megbeszélitek. Ha ez a felállás nem tetszik, akkor lehet szakítani, de egyáltalán nem normális dolog lefogni a másikat, soha nem az a megoldás, hogy erőszakot alkalmazol.

Akiben ennyire felmegy a pumpa, amiért őfelségét nem hallgatják meg, az menjen el valahova, ahol megtanítják kezelni az indulatait!

Remélhetőleg a kérdezőnek lesz egy minimális esze és kivágja ezt a barmot, mint macskát szarni.

2023. okt. 30. 12:52
 14/42 anonim ***** válasza:
9%

A fele le sem lett irva a sztorinak, nyilvan egyszeru itelkezni es mindenkire ramondani, hogy egy agressziv allat, mint te is te nagyon okos utolso kerdezo.

50 kg-n no vagyok, de nyilvan egy agressziv allat.

En millioszor lattam ezt a hisztit masoktol, meg a sajat szomszedombol is vegig neztem es wow, egyikuk sem volt egy agressziv allat, csak a no volt egy hisztis pi**a. Azt pedig nehogy mar normalisnak allitsuk be, hogy valaki minden vitanal fogja magat es elmegy otthonrol, eselyt nem adva a masiknak egy mondatot elmondani.

Abban mi volt aggressziv hogy megfogta a kezet? Hogy utana szaladt es a nyilvan meg mindig szorgosan setalo holgyet probalta megallitani es nem utana futva kiabalni neki hatha az majd meghallgatja?! Bezarta talan a lakasba? Megutotte?

Par ember szeret szenvedni es minden aprosagert beallitani a masikat toxikusnak es agresszivnak, holott valojaban eppen o provokalta ki a helyzetet, azzal hogy inkabb kibujik a problemak alol..

2023. okt. 30. 13:59
 15/42 anonim ***** válasza:
81%

Személyi szabadság megsértése, ez a pontos törvényi tényállás a Btk. szerint. Magyarul bűncselekmény.

Üdv.,

Egy jogász ;)

2023. okt. 30. 13:59
 16/42 anonim ***** válasza:
78%

Hisztis p*csának max téged mondanálak a leírásod alapján kedves 14.

Te honnan tudod, hogy le sincs írva a történet fele? Ott voltál talán? Nem? Akkor miről beszélsz? Nem kell hozzákölteni semmit a történethez, főleg nem látatlanul, ugyanis az agresszióra és erőszakra NINCS MENTSÉG! Teljesen mindegy, hogy faképnél hagyta vagy nem akarta megbeszélni, akkor sem fogsz le erőszakkal, akarata ellenére senkit! Ezt valakinek tényleg külön magyarázni kell??

Ráadásul leírta a kérdező, hogy akkor akar elvonulni, amikor már óriási nagy veszekedés van, mert szüksége van, hogy kicsit lenyugodjon, amivel nincs a világon semmi gond, utána is meg lehet beszélni a dolgokat. Nem mellesleg leírta azt is, hogy szakítani akart vele, tehát a vita tárgya az volt, hogy közölte véget szeretne vetni a kapcsolatnak, amit nyilván nem volt hajlandó elfogadni a drága párja.

"Abban mi volt aggressziv hogy megfogta a kezet?"

Hogy tessék? Nem megfogta, hanem ERŐSZAKKAL LEFOGTA! Tudsz különbséget tenni a kettő között? Csak mert van bőven van, de várj segítek: "de erősen lefogott, nem tudtam szabadulni. Amikor valahogy mégis sikerült, elszaladtam, de utánam jött, és ugyanez megismétlődött."

Igen is egy agresszív állat a párja, akiből azt is simán kinézem, hogy következőleg már ütni fog. Semmi joga a másikat a szabadságában korlátozni és lefogni, csak mert neki úgy felelne meg. Szégyen, hogy te egy ilyen barmot védesz, de gondolom ehhez vagy szokva vagy kamuzol h nő vagy és te magad egy kérdező párja félre gyökér lehetsz...

2023. okt. 30. 14:26
 17/42 anonim ***** válasza:
22%

"Személyi szabadság megsértése, ez a pontos törvényi tényállás a Btk. szerint. Magyarul bűncselekmény.

Üdv.,

Egy jogász ;)"

Itt mindenki jogász, nyugi. Vagy orvos, vagy épp amire szükség van. :))

Ennyi erővel az is személyi szabadság megsértése ha a kisgyereket nem engedik elkószálni az utcán. :DD

A kérdező egy hisztis drámakirálynő, ha hagyta volna elmenni a pali akkor taknyosra bőgte volna magát, hogy nem ő van a középpontban.

2023. okt. 30. 15:14
 18/42 anonim ***** válasza:
73%

"Ennyi erővel az is személyi szabadság megsértése ha a kisgyereket nem engedik elkószálni az utcán. :DD"

Az azért megvan, hogy egy gyerekért a szülő felelős ugye? Kicsit kéne csak gondolkozni, hogy különbséget tudj tenni aközött, hogy valaki erővel, akarata ellenére nem hagy elmenni egy felnőtt embert és aközött, hogy a szülő, aki felelős a kiskorú gyermekéért nem engedi, hogy azt csináljon, amihez éppen kedve van.

A pasi meg egy agresszív, erőszakos barom, aki maximálisan megérdemli, hogy kidobják, mint ahogyan azt a kérdező is tenni akarta az ominózus vitánál.

Azért nem kicsit szánalmas, hogy van, aki képes védeni egy olyan "férfit", aki erővel és agresszióval kívánja megoldani a problémákat..

2023. okt. 30. 15:41
 19/42 anonim ***** válasza:
24%
Azért álljon már meg a menet. Ez nem normális hogy az itteni nők micsoda hisztit bírnak csapni egy ilyen apróságon. Hát csak megfogta a kezét könyörgöm, cívódás közben. Kapcsolatban vannak, ez teljesen normális, hiszen szereti. Jó is lenne ha mindjárt rohanna és be akarná perelni ügyvéddel meg mindennel. Ez azért még nem Amerika szerencsére. Kicsit elszaladt a ló a modern nőkkel manapság, és ez nagyon nincs így rendjén.
2023. okt. 30. 16:31
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Ide csak értelmi fogyatékosok járnak, akik nem tudnak 2 mondatot se elolvasni vagy mi a franc?

Hol olvastátok, hogy "csak" megfogta a kezét?? ERŐSEN LEFOGTA. AKARATA ELLENÉRE ÉS NEM HAGYTA ELMENNI. Miután kiszabadította magát, elszaladt, de ez az agresszív gyökér ismét lefogta és megint nem hagyta elmenni.

Ti normálisak vagytok egyébként?! Hozzuk már ki ebből is a nőket hibásnak, mert jaj ugyan már. Legközelebb majd lebsz egy pofont is, nem? Gondolom az is csak egy kis pofon vita közben, de amúgy tök normális meg különben is szereti. Hagyjuk már. Nem, aki nem bírja türtőztetni magát egy vita során és erőszakkal, agresszióval lép fel az NEM normális és nem szereti a másikat.

Az ilyenektől meg az ezeket pártolóktól mentsen meg mindenkit a jó isten.

2023. okt. 30. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!