Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik meg végre a modern nők, hogy a ghosting az igenis párkapcsolati erőszak?

Figyelt kérdés
Nem csak az tud fájni amikor valakit ütnek. Hanem bizony a szavakkal is lehet súlyos sérüléseket okozni emberek lelkébe. És a szavak hiányával is. Most ha egy férfi megcsap egy nőt, attól még igenis szeretheti. Ha nem szeretné nem érdekelné az a dolog amiért azt kapta amit kapott. De mivel dühbe gurult ezért fontos neki a nő. Viszont ez, hogy nem szólni a másikhoz nőként, ez a legnagyobb büntetés és semmibevétel! Hogy nem érdekel! Ez igenis erőszak, hiába tagadják le a nők. Te is ember vagy és ez jogtiprás! Ez szándékosan a másik lelkébe tiprás, hogy nem írsz neki vissza. Sérülést okoz! Nekem is van lelkem és nekem is vannak igényeim. Egyáltalán honnan veszi a bátorságot hogy ne válaszoljon az én üzenetemre, hát ha valaki élőben odajön annak is mondassz valamit nem csak szó nélkül elsétálsz. Ilyen sehol máshol nincs. Mikor értik meg végre a nők, hogy ez a legnagyobb párkapcsolati erőszak, amikor nem írnak vissza a jószándékú ismerkedésre!

#nők #erőszak #nem ír vissza a nő #nő nem ír vissza #vissza nem író nő
2023. okt. 26. 20:14
 121/150 anonim ***** válasza:
96%

#112: "Meg ott hazudsz mert a ghosting igenis ismerkedésnél is van, amikor csak úgy eltűnik ismerkedés közben."

Az jobb lenne, ha azt válaszolná: "Nem kellesz. Kopj le, svábbogár." és rögtön tiltana is (= a válaszodra már nem lenne kíváncsi)?

2023. okt. 26. 22:59
 122/150 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy 121, ez az a fajta, aki nem ért a nemből. Neki az egyetlen elfogadható válasz az lenne, ha a nő gyakorlatilag a karjaiba omlana. Ha valaki visszaírna neki normálisan, hogy bocsi, de nem ismerkedem, akkor azon lenne vérig sértődve, nyavalyogna h jaj az ő lelki világa, milyen jogon utasította őt el, ez micsoda csúnya erőszak stb stb. Vicc a pali.
2023. okt. 26. 23:02
 123/150 anonim ***** válasza:
95%
121, az már duplán bántalmazás :D egyrészt, nem veszi emberszámba, hanem a rovarok közé sorolja, másrészt, nem veszi emberszámba, mert nem kíváncsi a további vergődésére, nem lesz statiszta a kérdező egyszemélyes drámájában.
2023. okt. 26. 23:02
 124/150 anonim ***** válasza:
97%

"Hatalmas udvariatlanság egy társaságban nem köszönni az általunk ismeretlen személynek"

Csakhogy te nem vagy egy társaságban az illetővel. Te egy ismeretlen senki vagy, aki még csak nem is lát.

2023. okt. 26. 23:25
 125/150 anonim ***** válasza:
96%

"Ha köszönne lenne beszélgetés, ha lenne beszélgetés lenne szerelem és lenne kapcsolat."

Értsd már meg, hogy egy ilyen jelentéktelen, viszont extrán toxikus elmebeteggel nem akar beszélgetni senki, szerelmet, kapcsolatot meg végképp nem.

2023. okt. 26. 23:30
 126/150 anonim ***** válasza:
94%

Bagoly mondja verébnek lol

Azt majd meglátjuk még

2023. okt. 27. 00:02
 127/150 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, te teljesen fordítva űlsz a lovon. Szerintem józanodj ki, pihenj le egy kicsit, olvasgass önismereti könyveket, beszélgess az ismerőseiddel. Remélhetőleg ha kijössz ebből a hülyeségből, normálisabban fogod látni ezt az időszakodat utólag is.
2023. okt. 27. 00:04
 128/150 anonim ***** válasza:
97%

"amikor csak úgy eltűnik ismerkedés közben."

De ti nem ismerkedtek. Az ismerkedés kölcsönös, de amiről te írsz, az nem kölcsönös és nem ismerkedés.

2023. okt. 27. 01:19
 129/150 anonim ***** válasza:
91%

Én értem.

De én csak férfiakat ismerek, akik csinálják.

Nyilván mert hetero vagyok.

2023. okt. 27. 08:50
 130/150 anonim ***** válasza:
100%
A ghosting mint olyan tényleg alattomos és fájó dolog tud lenni. De az ilyen embernek mint a kérdező tök mindegy mi lenne a reakció, akkor is agyvérzés közeli idegállapotba kerülne, mert beteg ember.
2023. okt. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!