Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik meg végre a modern nők, hogy a ghosting az igenis párkapcsolati erőszak?
#112: "Meg ott hazudsz mert a ghosting igenis ismerkedésnél is van, amikor csak úgy eltűnik ismerkedés közben."
Az jobb lenne, ha azt válaszolná: "Nem kellesz. Kopj le, svábbogár." és rögtön tiltana is (= a válaszodra már nem lenne kíváncsi)?
"Hatalmas udvariatlanság egy társaságban nem köszönni az általunk ismeretlen személynek"
Csakhogy te nem vagy egy társaságban az illetővel. Te egy ismeretlen senki vagy, aki még csak nem is lát.
"Ha köszönne lenne beszélgetés, ha lenne beszélgetés lenne szerelem és lenne kapcsolat."
Értsd már meg, hogy egy ilyen jelentéktelen, viszont extrán toxikus elmebeteggel nem akar beszélgetni senki, szerelmet, kapcsolatot meg végképp nem.
Bagoly mondja verébnek lol
Azt majd meglátjuk még
"amikor csak úgy eltűnik ismerkedés közben."
De ti nem ismerkedtek. Az ismerkedés kölcsönös, de amiről te írsz, az nem kölcsönös és nem ismerkedés.
Én értem.
De én csak férfiakat ismerek, akik csinálják.
Nyilván mert hetero vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!