Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 22 éves lány nem tud főzni?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja szerinte gáz hogy még nem tudok főzni a régi barátnői mind tudtak főzni.

De ezen kívül hűséges vagyok hozzá, takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban csak főzni nem tanultam még meg. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt. Ő 27 éves én 22.

Szerintetek igaza van?

2023. okt. 24. 13:20
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
26%

Jó, hát gondolom az első önálló fenéktörlésed sem lett tökéletes. Ez ilyen. Aztán megtanulja az ember. Még a leghülyébbek is. Mert azért nem bonyolult.

Nekem nincs ilyen rokonom. Még a 80 éves nagyfater is összedob egy túrós csuszát vagy paprikás krumplit az unokáknak ha úgy van. Főzni nem szerető, feminista nő vagyok. De azért az már halál ciki hogy manapság sokan ezzel turnéznak hogy ők nem tudnak főzni, meg még a tésztát is odaégetik a főzővízben. Nem értem az emberek miért gyávák felvállani hogy nem akarnak főzni. Helyette debilizálják magukat hogy ők bizony nem tudnak.

2023. okt. 24. 21:57
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig mondom, hogy nem tudok, és nem is akarok, viszont azt nem értem, ezt a főzésnél miért kell ilyen debil módon kimondani. A legtöbb dolgot azért nem tudom, mert nem érdekel, nem akarom tudni, pl. varrás.

Mondjuk én a tészta kifőzését nem nevezem főzésnek. Számomra az a főzés, ami maggi kocka meg bolti szósz nélkül is megy.

2023. okt. 24. 23:00
 43/55 anonim ***** válasza:
71%

Pedig tényleg van olyan, aki elbssza még a tésztát is, például én is. Nem fogyatékosság, ügyetlenség. De oké, címkézzük diszpraxiának mondjuk. Mindenesetre az egy baromság, hogy aki olvasni tud (meg videót nézni), az főzni is. A problémák olyan dolgokkal szoktak lenni, amiket senki nem ír le és nem is lehet. Egy krumplit nem tudok normálisan megpucolni, csak sokáig szuttyogva végül elfaragni. A 20. meg a 126. próbálkozás után is.

De most offoltam, bocsi. Kérdező, az a gáz, hogy ő ezt számon akarja kérni rajtad. Arra is utal, hogy a te feladatodnak tartja majd a későbbiek során is, neked szerinte kötelességed lesz egyedül gondoskodni az étkezésetekről. Az sem lepne meg, ha nem csak arról, hanem az egész háztartásról.

2023. okt. 25. 06:41
 44/55 anonim ***** válasza:
49%

Nem gáz.

A gáz az, hogy egy kapcsolatban exekkel való hasonlítgatás van.

2023. okt. 25. 09:48
 45/55 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem az életképtelenség nemtől függetlenül gáz.

Mi a következő? Nem tudod bevetni az ágyat? Netán nem megy a cipő bekötése? Hagyjuk már...

2023. okt. 25. 09:59
 46/55 anonim ***** válasza:
Mig otthon laktam nem tanultam meg, ugyanis anyam belekotott a segitsegembe, igy inkabb ki se mentem. Mikor 22 voltam, az akkori parom volt 39, aki egy tizeneves kapcsolatbol jott, o megszokta a gyereke anyjatol az otthoni kosztot. Mondanom sem kell, nem remekeltem. 3 eve vagyok egyutt a ferjemmel, ha van kedvem fozok, ha nincs akkor nem, van, hogy a ferjem foz, van amikor rendelunk, vagy hideget eszunk. Egyikunk sem halt meg ehen. Altalaban olyanokat fozok, amik nem tartanak orak hosszaig, nem pepecselosek es nem kell a fazek mellett allni.
2023. okt. 25. 10:39
 47/55 anonim ***** válasza:
94%

43

Van kifejezetten krumplipucoló ezköz, nem kell feltétlen késsel. Bár a krumpli pucolás az tényleg nem egy nehéz dolog, nehezen képzelem, hogy valakinek ennyire nem megy.

2023. okt. 25. 12:59
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm nem "érzi" a krumplipucolót. Késsel olyan vékonyan leszedi a héját, mint az álom.
2023. okt. 25. 13:15
 49/55 anonim ***** válasza:
64%

Én meg mindkettővel elcseszem. Ilyen is van. És nem minden esetben igaz az sem, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Rengeteg dolgot elbénázok, ami a receptekben eleve fel sem merül. Én úgy a komplett főzést "nem érzem".

De olyan jó, hogy a férfiakat nem piszkálja ezzel a társadalom. Ezzel szemben én nőként ha el merem mondani, nem teszem zsebre, amit kapok érte. Még más nőktől is! Emiatt inkább hallgatok. Gyanítom, nem én vagyok az egyetlen. Akik azt mondják, nem akarnak, lehet, hogy valójában szintén nem tudnak, csak azt még "cikibb" mondani.

2023. okt. 25. 14:10
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

49

Én a férfiak életképtelenségén is nevetek. Egy főzni alapszinten képtelen ember tényleg béna...

2023. okt. 25. 14:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!