Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 22 éves lány nem tud főzni?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja szerinte gáz hogy még nem tudok főzni a régi barátnői mind tudtak főzni.

De ezen kívül hűséges vagyok hozzá, takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban csak főzni nem tanultam még meg. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt. Ő 27 éves én 22.

Szerintetek igaza van?

2023. okt. 24. 13:20
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
90%

Én sem tudtam 22 évesen. Eredetileg nem is akartam megtanulni, de végül rávitt a kényszer. Elég kényes ízlésem van, jobban jártam, ha én főzök.

N

2023. okt. 24. 15:23
 32/55 anonim ***** válasza:
19%

24, 29

Nem tudjuk, hogy a pasi tud-e főzni, meg hogy azért mondta, mert finom ételeket akar főzetni.

2023. okt. 24. 15:31
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond. Szerintem a mai fiatal nőknek kb. a fele nem tud főzni. De amúgy nem egy nagy cucc a főzés, ő is (mármint a pasid) simán főzhetne, ha már annyira fontos neki.
2023. okt. 24. 17:05
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha megtudod magadnak engedni a rendelést.Es a rá valót nyilván.
2023. okt. 24. 17:09
 35/55 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy utolsó szemét 🤡. Azonnal hagyd el, ha jot akarsz. Minden így kezdődik. Legközelebb majd az öltözködésedbe ugat bele, aztán elkezd követelőzni, féltékenykedni, meg is ver!

Jézusom, ugye még nem történt meg egyik sem?!?

2023. okt. 24. 17:10
 36/55 anonim ***** válasza:
17%
Lehet nezegetni a recepteket akkor! Ha a tukor tojas borso fozelsk sem megy , vagy a paprikas krumpli akkor ritka selejt vagy.
2023. okt. 24. 17:57
 37/55 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem gáz, ha valaki 22 évesen egyáltalán nem tud főzni, és egy rántotta vagy krumplipüré is meghaladj a képességeit.

Viszont ennek semmi köze a nemekhez. Egy férfi életképtelensége semmivel sem jobb egy nőénél.

2023. okt. 24. 18:04
 38/55 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem gáz. Az viszont gáz, ha nem is szeretne megtanulni főzni. Szerintem.
2023. okt. 24. 19:53
 39/55 anonim ***** válasza:
27%

Ha valaki nem tud főzni az szerintem fogyatékos. Mármint semmi tudnivaló nincs rajta. Ezer recept meg videó van a neten, konkrétan csak követni kell a faék egyszerű utasításokat. Nem sokkal bonyolultabb megfőzni valami főzeléket vagy egytálételt mint mondjuk segget törölni.

Az, hogy valaki nem akar főzni már más. Lelke rajta, én sem nagyon szoktam.

2023. okt. 24. 21:39
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első jó pár főzelékem darabos volt, mert nem írtak a receptek a hőkiegyenlítésről.

Na meg ugye szart bárki tud főzni, szerintem mindenki meg tud nevezni rokonokat, akiknek inkább nem eszik meg a kajáját.

2023. okt. 24. 21:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!