Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 22 éves lány nem tud főzni?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja szerinte gáz hogy még nem tudok főzni a régi barátnői mind tudtak főzni.

De ezen kívül hűséges vagyok hozzá, takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban csak főzni nem tanultam még meg. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt. Ő 27 éves én 22.

Szerintetek igaza van?

2023. okt. 24. 13:20
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
94%

"takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban"

Te egyedül? Minek? Kinek? A veled élő férfi/ a kisbabád nem tudja megcsinálni?

2023. okt. 24. 13:39
 12/55 anonim ***** válasza:
32%
Ha egyszer szeretnel gyereket akkor valamilyen szinten nem artana megtanulni, erzeke persze nem mindenkinek lehet hozza.
2023. okt. 24. 13:43
 13/55 anonim ***** válasza:
88%
Apa is megtanulhat. Nekik soha nem mondja senki, hogy nem ártana etetni tudni a saját gyerekeiket.
2023. okt. 24. 13:45
 14/55 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nincs igaza. Cselédet akar, nem partnert. Ez nagyon rossz jel. Szerintem szakíts vele, mert le fogja épiteni az önbizalmad, aztán meg az életed.

Meg amúgy is, ha neki ez baj, akkor tanuljon meg főzni ő, 27 évesen már illene neki is tudni, ha tőled 22 évesen elvárja.

(Mondjuk en is most tanulok 27 évesen. 😅🤣)

2023. okt. 24. 13:47
 15/55 anonim ***** válasza:
25%

Szerinted egy agglegény tud főzni?

Tud, noha nem 7fogásos dolgokat, és a legjobb amit eltudok készíteni az egy rántotta vagy valamilyen csirkés ragu 😂😂😂

Nyilván pár év múlva neked is menni fog, ne gondold túl mert nem nehéz.

Levan írva a receptben minden.

Pár hónap tapasztalat és már a dolgokat is érzésre adod hozzá, nem méricskélsz és nem nézed majd a receptet se :)

2023. okt. 24. 13:47
 16/55 anonim ***** válasza:
16%
13. Manapsag tobb ferfi tud fozni mint no, csak ugy irom! 21 evesen alap eteleket eltudram kesziteni!
2023. okt. 24. 13:50
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza, egyébként meg szerintem mindenki tud főzni, csak neki kell állni.

Nyilván nem leszel egyből mesterszakács, de szerintem minden írni olvasni képes ember el tud készíteni alap receptek alapján alap kajákat ha nekiáll.

Hozzáteszem én pasiként mosok, takarítok, főzök magamra minden nap.

2023. okt. 24. 13:51
 18/55 anonim ***** válasza:
39%

Budapesten élek egyedül évek óta, ott tanultam meg teljes mértékben főzni magamra.

31 éves férfi vagyok.

Sok csajjal ismerkedtem, és az a tapasztalat, hogy aki otthon lakik nő , férfi egyaránt többségük nem tud főzni. Most a fővárosról beszélek. Itt még azon is felháborodnak a fiatal csajok ha maguk után kell takarítani, még azt is az anyjuktól várják el.....

Szóval ezek főzni.. mindent anyjuk csinál egy szendvicset is lusták megkenni.

2023. okt. 24. 13:51
 19/55 anonim ***** válasza:
83%

"Manapsag tobb ferfi tud fozni mint no"

Ó, hogyne. :D

2023. okt. 24. 14:14
 20/55 anonim ***** válasza:
0%

19

Szeretsz becsicskulni csajoknak?

2023. okt. 24. 14:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!