Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 22 éves lány nem tud főzni?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondja szerinte gáz hogy még nem tudok főzni a régi barátnői mind tudtak főzni.
De ezen kívül hűséges vagyok hozzá, takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban csak főzni nem tanultam még meg. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt. Ő 27 éves én 22.
Nincs. Eddig nem haltál éhen, valahogy elláttad magad.
2023. okt. 24. 13:27
3/55 anonim válasza:
Nehogy becsicskulj már egy ilyen majomnak!!
Aki téged mással hasonlítgat, annak az a célja, hogy rombolja az önbizalmadat. A volt férjem is ilyen volt, de nem tört meg.
Én is 22-23 évesen tanultam meg, és senki nem problémázott ezen.
Én az ilyen kis gyökereket úgy b.sznám ki, mint a huzat. Nyilván idősebb, tapasztaltabb vagyok, ezért nem hagyom, hogy valami nyomorék ugasson nekem.
Rájössz majd, hogy egyszerűen ki kell állnod magadért az ilyen helyzetekben, lesz belőlük bőven.
2023. okt. 24. 13:28
4/55 anonim válasza:
Az a gáz, hogy neked az exei képességeihez kell megfelelned ... Milyen tudni azt, hogy ha valamiben jobban az exei hozzád képest akkor egyfolytában majd téged okol, hogy neked ezek a dolgok miért nem mennek? Akarod ezt?
2023. okt. 24. 13:29
5/55 anonim válasza:
Nincs, de mikor az én szép kártyámról akar rendelni mindig kaját az már az.
2023. okt. 24. 13:34
6/55 anonim válasza:
Mibe fogadunk, hogy "konzervatív" és azt gondolja hogy a nő helye a konyhában lenni, házitündérként szerepelni és az exeit kikészítette, mert még az ételt is kiszedette velük, vagy akarta volna? Nagyon gyorsan szabadulj meg tőle, keressen házicselédet, vagy béreljen fel szakácsot, olyan nővel tegye magát, aki tud és kész. Ne téged cseszegessen, ne hagyd neki, jó? :)
2023. okt. 24. 13:34
7/55 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nehogy már elvárás legyen a pasi részéről hogy olyan legyél mint az exei... Eszem megáll! Én 36 évesen is utálok főzni és akinek ez nem tetszik, az bekaphatja!
2023. okt. 24. 13:35
8/55 anonim válasza:
Nekem nem gáz, meg szerintem általában sem. Én megfőzök magamnak, nem várom el, hogy elém tegyék az ételt, meg egyébként van már annyi lehetőség rendelni is akár gyors ételt, akár főtt ételt, hogy biztosan nem hal az ember éhen, ha képes pár szót kinyögni. Azt majd te eldöntöd, hogy megakarsz-e tanulni főzni vagy sem, de csakis saját magad miatt, ne azért tanulj meg mert más elvárja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!