Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 22 éves lány nem tud főzni?
A barátom azt mondja szerinte gáz hogy még nem tudok főzni a régi barátnői mind tudtak főzni.
De ezen kívül hűséges vagyok hozzá, takarítok, mosok minden mást megcsinálok a háztartásban csak főzni nem tanultam még meg. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt. Ő 27 éves én 22.
Szerintetek igaza van?
Szerintem ha valami igazán gáz, az az exekkel történő összehasonlítgatás.
Egy ilyen után tuti, hogy nem hagynám ki, hogy az én exeimnek nagyobb volt/jobban csókoltak/jobb kocsijuk volt/tovább bírták, vagy bármi, amiből ő jön ki hátrányosan. Csak hogy érezze a törődést...
23
Hajrá. Ne lepődj meg, ha utána a börtönben te kapod majd.
"még nem lakunk együtt"
Akkor mi köze hozzá? Majd ha együtt laktok, megbeszélitek, hogy ki mihez ért jobban és mit vállal.
Te is mondhatod neki, hogy gáz, hogy nem tud főzni (csak gondolom, hogy nem tud) - Miért tőled várja?
Nekem nincs semmi bajom vele.
Majd én fogok főzni, te pedig takarítani fogsz :P
Egyébként ez nagyon érdekes dolog, mert általában a nőknek az fontos, hogy a férfi el tudja látni saját magát, a férfinak meg az, hogy a nő ellássa őt.
Én szinte mindennap ugyanazt eszem. Most ebédeltem, csirkemell vöröslencsével, kukoricával és brokkolival. A husi tegnap főtt a lassúfőzőben, a köreteket ma főztem ki vízben. Nincs szósz, nincs bunda, csak natúr. Holnap lehet a lencse helyett csicserit, a kuki helyett borsót, a brokkoli helyett karfiolt főzök ki.
Olyanokat, hogy paprikás krumpli, nem tudok, nem is akarok. De ugye egy olyan férfinak, mint a kérdező párja, nem az számít, hogy ellátom-e magam, hanem hogy változatos fincsi "föttétel" lesz-e, amit betolhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!