Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezekből a jelekből nem látom az érdeklődést irányomba, a közös életünk?

Figyelt kérdés

Igyekszem a kölcsönösségen alapuló kapcsolatot fenntartani. Vallom hogy nem csak az egyik feladata, hanem a másiké is. Közösen,egymást segítve.

De párom részéről:

- nem érdekli összességében hogy legyen főzve még ha ő jobban rá ér akkor sem.

- nem érdekli a háztartás, a boltba menés sem, mindennel megvár engem (is).

- nem érdekli hogy programozunk e

Én nekem az első az hogy legyen kaja, figyelem mennyire fogynak el a dolgok és beszerzem majd ha ezek rendben jöhet minden más..

Ezek csak jelek..

ma 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Ezek valóban intő jelek nemtől függetlenül. Mikor én dogoztam, akkor párom várt főtt kajával. Mikor ő dolgozott akkor én főztem.
ma 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A főzés olyan dolog, hogy nem mindenki tud és szeret. Nem biztosan lusta főzni, de az, hogy még bevásárolni se hajlandó már lustaság, vagy életképtelenség tehát jobban jársz ha hagyod őt menni balra te meg mész jobbra.
ma 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Magasról tesz rád kb
ma 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Leírtuk már többen, többször is hogy ő csak a lakótársad!

Ti már rég nem vagytok párkapcsolatban, mivel szex sincs. Ezek nem "csak jelek"! Különben is ha van "jel" ha nincs, neked teljesen mindegy, akkor is folytatod vele a ""kapcsolatot"", hogy legyen kire napi szinten panaszkodni.

Ő már csak a lakásod miatt van veled!

Nagy ívben lesz*rja hogy neked milyen igényeid vannak, mivel te is 9 éve hitegeted házassággal, gyerekkel.

Egyre inkább belesz*rik ő is az egészbe, és csak annyit "vesz ki" ebből a lakótársi viszonyból amennyi neki előnyt jelent. Ez pedig a lakásod. Addig sem kell albérletet fizetni, vagy visszamenni a szüleihez. Más már nem maradt neki amiért érdemes lenne veled maradni.

Úgyhogy jobb lesz ha tudomásul veszed hogy neked csak egy LAKÓTÁRSAD van!

ma 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled, nem szeret, nem törődik a kapcsolattal. Többször el is mondta, hogy azért van veled, mert kényelmetlen lenne elköltöznie.

De jóvanazúgy. Ennyi is elég, hogy egymás mellett öregedjetek meg.

ma 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
4&5 írt már ki többször kérdést a kérdező? Nekem nem ismerős.
ma 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Inkább nyissátok ki hétvégén is a boltot és legyél ott, ne itt.

6# Persze, már vagy 10 éve írogat arról, hogy a csaja nem csinál semmit, nem főz, nem pakolja el maga után a hobbieszközeit, nem foglalkozik eleget a hobbijával, pedig lehetne belőle pénz, hétköznap nem takarít, csak hétvégén, emiatt nincs idő programokra meg ilyesmik😃

ma 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Jaj, hogy ez a bótos gyerek? Hát ők maradjanak együtt, egyik se normális. Csak gyerek ne legyen.

ma 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!