Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudható, hogy egy...

Honnan tudható, hogy egy lánynak az érdeklődése irányomban viccelődés megjátszás vagy komoly?

Figyelt kérdés

Van az iskolában egy lány, akinek igazából semmi köze hozzám, nem is egy osztály, de olyannyira próbálja magát észrevetetni velem, hogy nem tudom se komolyan venni, de csak legyinteni rá azzal hogy biztos viccel.

Az hogy az ember ugrat mást és csak szórakozik vele az jó poén egy darabig. De amikor nap mint nap hónapokon keresztül ez megy, akkor már elgondolkodtató, hogy lehet nem is vicc? Egy vicc jó egyszer kétszer de nem százszor.

De hogy lehet ezt eldönteni?

Minden nap jó hangosan rám köszön, de olyan hangosan hogy az utca végén is hallják-másra nem köszön így. Teli pofával vigyorog rám, mindig jó harsányan hogy lehetőleg mindenki hallja megdicséri a ruhámat stb.

Nem tudom másra venni dolgot mint poénra – egy nagyon fárasztó fapoénra.

De közben egyre ott van bennem a gondolat, hogy nem lehet valaki olyan segghülye hogy ilyesmivel poénkodik-mert mi van ha én meg komolyan veszem?

Hogy döntsem el, hogy komoly vagy csak szívatás?

Nem, nem megyek oda megkérdezni. Ezt az egyet biztos nem.

2015. febr. 1. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ?
2015. febr. 1. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
17
2015. febr. 1. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy komolyan gondolja próbáld rá vezetni arra hogy el mondja neked amit hallani szeretnél.
2015. febr. 1. 23:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi szeretnék én hallani? Tőle? Semmit. Nézzen levegőnek, felejtse el hogy élek. Csak ennyit akarok tőle.
2015. febr. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!