Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar minden fiú/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden fiú/férfi csak szexet? Kapcsolat meg kizárva. :/ Ennyire nincs már bennetek érzelem?

Figyelt kérdés
Plusz mért kell megjátszanotok magatokat, hogy elnyeritek a lányok bizalmát, kihasználván azt hogy kapcsolatot akarnak és érzelemközpontúak csak egy este, ill. több este erejéig? Vagy bennem van a hiba? Nem kellek senkinek?! Mért éritek el hogy magunkban keressük a hibát, közben pedig csak arra kellettünk? 22L

2014. nov. 29. 00:21
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem kellene ennyire általánosits
2014. nov. 29. 00:23
 2/37 anonim ***** válasza:
79%
Halkan, érzékien a füledbe súgok valamit: "Nem mindegyikőtök érdemli meg a szerelmet sajnos".
2014. nov. 29. 00:23
 3/37 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tudsz olyan belső ertekeket felmutatni hogy érdekelj azert hadd ne én legyek a hibás..

A hazudozast es a megjatszast viszont elítélem.

2014. nov. 29. 00:24
 4/37 anonim ***** válasza:

Nem csak szexet akarok, nyugi :)

22F

2014. nov. 29. 00:24
 5/37 anonim ***** válasza:
68%
Rossz emberek jönnek be, neked. Én inkább a szexuális parafíliákkal ijesztgetek, nem az őszinteség hiányával és az átverésekkel.:)
2014. nov. 29. 00:25
 6/37 A kérdező kommentje:
Túl hamar kötődök, bár ez már az én hibám....:S de akkoris szemét dolognak tartom, hogy ha elméletileg valakit érdeklek hosszútávon akkor miért talál olyan indokot ami kompromisszumkötés alapján megoldható.....
2014. nov. 29. 00:26
 7/37 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tudom Ti hol éltek..én soha életembe nem jártam igy pedig volt több kapcsolatom. Ha valaki egyértelműen dugni akart leráztam....nem bánkodtam hogy jajj...jött a következő normális volt. Nem tudom hol éltek amúgy de szerintem a nőkben van inkább a hiba.
2014. nov. 29. 00:27
 8/37 anonim ***** válasza:
88%
Mert rosszat fogsz ki és ezután általánosítani kezdesz "minden fiú/férfi" címszó esete alapján. Ez a nagy hiba!
2014. nov. 29. 00:28
 9/37 A kérdező kommentje:

Nehezen viselem az elutasítást, plusz ott van az a kis remény. Szerintetek egy 'ismerkedés' egy szálon függ? Ha valaki valamit elront akkor nem lehet helyrehozni?

Továbbá nem általánosítok, csak az alapján alkotok véleményt amikkel eddig találkoztam,berögződés...

-Kérdező

2014. nov. 29. 00:31
 10/37 anonim ***** válasza:
88%

Ja-ja, persze! Minden férfi csak szexet akar a világon, Honolulutól Kamcsatkáig, kapcsolat kizárva. Nem is él a földön egyetlen férfi sem kapcsolatban, bezony ám! :)

Vagy benned van a hiba, mert még ha észre sem veszed, lehet, hasonló típusokkal ismerkedsz, akik pont ilyen szeleburdi pasik. Vagy egyszerűen csak nem volt eddig szerencséd.

2014. nov. 29. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!