Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden fiú/férfi csak szexet? Kapcsolat meg kizárva. :/ Ennyire nincs már bennetek érzelem?
el kellene kezdened edzeni,odafigyelni az étrendre,így lehetnél egy szép nő.
aztán csak kellenél már valakinek kerek feszes popóval,vékony derékkal,edzeni szerető tevékeny természettel.
ja és főzni is tanulj meg.
az a nagy helyzet,hogy belső értékek másodlagosak.
az ilyesmi a dugás után nyer figyelmet,amikor azt mondom,ez igen,igazán jó és odaadó csaj,akkor nézzük a többi dolgot vele kapcsolatban,tud e viselkedni,van-e benne kedvesség,nem lusta e.
Pasi is nő is jól szeretné érezni magát egy kapcsolatban.
Van amit a nő tud adni egy psinak és van amit a nő kap a pasitól.
Hazudni felesleges simán meg lehet beszélni a lányokkal, hogy csak szex. Szeretnek ők is szeretkezni.
Te valószínűleg nagyon akarsz valamit érted s ezért nem hallgatsz a belső hangokra. Szóba állsz olyannak akivel nem kéne.
Én kapcsolatot akartam 18 éves korom óta. Érdekes módon a csajok azokkal jöttek össze akik nyomták nekik a szexuális töltetű mesét.
Szóval a probléma a ti készüléketekben van!
25F
Én nem csodálkozom hogy hazudnak a pasik a szexert.
-Ha csak azt akar es megmondja a nőnek akkor "Fujj,en nem vagyok OLYAN."
-Ha elmegy prostihoz aki erre van kitalalva akkor "Fujj milyen igenytelen"
-Egyejszakas csajt felszedni meg ha nem túl jó pasi akkor kb. lehetetlen.
-Konoly baratnőre lehet hogy nincs ideje,nincs jelöltje stb..
Most akkor ne legyenek testi szüksegletei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!