Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mit gondoltok erről?
Ha egy lány nem tud sütni, főzni, de nagyon tud szeretni...
A többi házimunkát megcsinálja.
Akinek van kedve, életkort is írhat. :)
a nagyon tud szeretni alatt a bújós ölelgetős lányt érted?
Igazából attól függ mennyi idős, de szerintem még megtanulhatja :)
én például nem az alapján keresek, hogy tud e főzni sütni...érzelmi dolgok alapján, még a kinézet sem sokat számít ha belül olyan mint amilyet szeretnék...ha tud az jó pont ha nem tud akkor később megtanulja :)
21F
Igen, ilyen lányra gondoltam.
:)
Ha nem tud jól főzni legalább nem eszik sokat remélhetőleg :-) A legfontosabb, hogy nagyon tudjon szeretni. Persze utána sok férfinál a második dolog az evés: "egy férfit a hasán keresztül is meg lehet fogni."
Nálam sem kitétel, de netről hamar meg lehet tanulni. Férfi 37 éves
#2-es vagyok:
igazából a belső értékek a fontosak, hogy nagyon tud szeretni az sokkal fontosabb mint, hogy tud e főzni, mert a főzés tanulható, viszont a szeretet kifejezés nem...
csak ezzel is óvatosan! én is ölelgetős típus vagyok és ezzel fojtottam meg az előző kapcsolatomat...5 féle szeretet nyelv van, tudni kell "érhetően" kifejezni a másik iránt a szeretetünket! ismernünk kell a másik szeretet nyelvét :)
Neked szakács kell vagy barátnő?
Tanuljatok meg ketten főzni. Ha te nem tudsz, és a lány sem, akkor kezdjetek el ketten sütögetni valamit, meg főzőcskézni. Nem csak az ő dolga, hogy ebédet varázsoljon az asztalra. Nálunk a családban minden férfi tud főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!