Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha egy lány nem tud sütni, főzni, de nagyon tud szeretni...

A többi házimunkát megcsinálja.

Akinek van kedve, életkort is írhat. :)

2014. júl. 9. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy valamit ne lehetne megtanulni, de a nagyon szeretés az egy jó dolog :-) 22F
2014. júl. 9. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:

a nagyon tud szeretni alatt a bújós ölelgetős lányt érted?

Igazából attól függ mennyi idős, de szerintem még megtanulhatja :)

én például nem az alapján keresek, hogy tud e főzni sütni...érzelmi dolgok alapján, még a kinézet sem sokat számít ha belül olyan mint amilyet szeretnék...ha tud az jó pont ha nem tud akkor később megtanulja :)

21F

2014. júl. 9. 09:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen lányra gondoltam.

:)

2014. júl. 9. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tud jól főzni legalább nem eszik sokat remélhetőleg :-) A legfontosabb, hogy nagyon tudjon szeretni. Persze utána sok férfinál a második dolog az evés: "egy férfit a hasán keresztül is meg lehet fogni."

Nálam sem kitétel, de netről hamar meg lehet tanulni. Férfi 37 éves

2014. júl. 9. 09:31
 5/10 anonim ***** válasza:

szimpi lehet a csaj így is

23F)

2014. júl. 9. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Magamat is el tudom látni, nem bejárónőre van szükségem.
2014. júl. 9. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond. A jó pap is holtig tanul. Tanulni arany. Stb-stb. A lényeg hogy úgy is meg tud tanulni belátható idő alatt.
2014. júl. 9. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok:

igazából a belső értékek a fontosak, hogy nagyon tud szeretni az sokkal fontosabb mint, hogy tud e főzni, mert a főzés tanulható, viszont a szeretet kifejezés nem...

csak ezzel is óvatosan! én is ölelgetős típus vagyok és ezzel fojtottam meg az előző kapcsolatomat...5 féle szeretet nyelv van, tudni kell "érhetően" kifejezni a másik iránt a szeretetünket! ismernünk kell a másik szeretet nyelvét :)

2014. júl. 9. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Neked szakács kell vagy barátnő?

Tanuljatok meg ketten főzni. Ha te nem tudsz, és a lány sem, akkor kezdjetek el ketten sütögetni valamit, meg főzőcskézni. Nem csak az ő dolga, hogy ebédet varázsoljon az asztalra. Nálunk a családban minden férfi tud főzni.

2014. júl. 10. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha téged meg tud főzni és a farkadat el tudja sütni, akkor hol a gond? Manapság mindenki a mekiben kajázik.
2014. júl. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!