Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy újra felkeltse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra felkeltsem egy lány érdeklődését irányomba?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Újra? Vagyis régen együtt voltatok? Mert akkor Te tudod hol csúszott el a kapcsolatotok. Próbáld kijavítani, megbeszélni.

vagy régen érdeklődött irántad, de ugy gondolod most már nem? Mert akkor (szerintem) az lehet, hogy ha tényleg tetszettél neki,az nem változhatott, legfeljebb túl sokáig várattad és most már csak azért sem kíváncsi rád. Egyébként szerintem beszélgess vele és kiderül érdekled-e. Ha nem, nem hiszem hogy ezen lehet változtatni, mert nem teheted magad érdekessé, csak azért, hogy szimpatikusnak lásson, olyan vagy amilyen vagy. De ha mesélsz magadról valami érdekeset, az jó, de azért érdeklődj iránta is! Remélem segítettem :)

2008. okt. 7. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok:)

Nagyon nagy kérés lenne, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdések feltevői egyszer visszajöjjenek ide és a lap aljára bigyesszék, hogy mi lett a mese vége? :)

2008. okt. 7. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Holnap odamész hozzá, és ezt vele beszéled meg!
2008. okt. 7. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Szóval kb. egy hónapja ismerem ! az elején észrevettem hogy teszek neki!de most minta kicsit eltávolodott volna tőlem hogy jobban megismert!osztálytárs
2008. okt. 7. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
jobban megismert és eltávolodott...hááát...:) ez nembiztos h olyan jóhír amúgy, nembiztos h ittmég van teendőd
2008. okt. 8. 02:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehethogy azt várja, h. te kezdeményezz, vagy jobban megismert, és kiábrándult...:D
2009. ápr. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!