Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha külön lennétek a barátoddal, és nem köszönne el este?
Beszéltünk telefonon ugyan este, de nem köszönt el tőlem sem chaten, sem hívásban. (Arra gondolok, hogy lefekszik, jóéjt, stb)
Őszintén nekem ez nem esett jól, mivel én ezt írtam neki, ő meg már addigra kilépett, gondolom aludt.
Barátnőm szerint ez egy hülyeség és ne hisztizzek ilyeneken, de szerintem meg olyan üzenete van, hogy nem érdeklem. Nekem ez alap lenne, de lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, tényleg nem tudom. Nem akarok hülyeségeken balhézni, gondoltam kikérem a véleményeteket.
Mit gondoltok?
18# Nekem ez nem annyira komoly dolog, hogy ennyire "hivatalos" legyek. Ennyi az egész. 😊
De te szerintem amúgy is egy nagyon határozott személyiség vagy, én meg nem.
Valószinűleg ezért gondolkozunk másképp. Persze ettől még szerintem egyikünk elméletével sincs baj.
Kérdező szerintem (az én szemszögemből) nem érdektelenségről van szó, szimplan neki nem fontos. Felesleges célozgatni, mert pasi, NEM fogja érteni.
Kerek perec kell megmondani mit szeretnél és kialakítani egy Nektek megfelelő rendszert.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!