Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged zavarna, ha külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha külön lennétek a barátoddal, és nem köszönne el este?

Figyelt kérdés

Beszéltünk telefonon ugyan este, de nem köszönt el tőlem sem chaten, sem hívásban. (Arra gondolok, hogy lefekszik, jóéjt, stb)

Őszintén nekem ez nem esett jól, mivel én ezt írtam neki, ő meg már addigra kilépett, gondolom aludt.

Barátnőm szerint ez egy hülyeség és ne hisztizzek ilyeneken, de szerintem meg olyan üzenete van, hogy nem érdeklem. Nekem ez alap lenne, de lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, tényleg nem tudom. Nem akarok hülyeségeken balhézni, gondoltam kikérem a véleményeteket.

Mit gondoltok?

2023. okt. 17. 08:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

18# Nekem ez nem annyira komoly dolog, hogy ennyire "hivatalos" legyek. Ennyi az egész. 😊

De te szerintem amúgy is egy nagyon határozott személyiség vagy, én meg nem.

Valószinűleg ezért gondolkozunk másképp. Persze ettől még szerintem egyikünk elméletével sincs baj.

2023. okt. 17. 11:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Nálunk ez rutin és megszokás volt. Igaz, távkapcsolat miatt elég sokat voltunk chaten is. Ahol más a helyzet, vagy kevesebbet chatelnek és főleg offline alapon megy minden, ott kevésbé tarthatja fontosnak az egyik fél.
2023. okt. 17. 11:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem (az én szemszögemből) nem érdektelenségről van szó, szimplan neki nem fontos. Felesleges célozgatni, mert pasi, NEM fogja érteni.

Kerek perec kell megmondani mit szeretnél és kialakítani egy Nektek megfelelő rendszert.

#2 voltam.

2023. okt. 17. 12:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem is zavart régen. Volt, aki odafigyelt erre. Más kevésbé, mert fáradt volt, hirtelen aludt el. Másnap magyarázkodott, hogy nagyon elnyomta az álom. De már nem zavar, nem sértődöm meg ilyeneken, amióta engem is elnyom olykor az álom annyira, hogy elmarad az elköszönés. Nem nagy ügy, ha amúgy figyelmes a másik.
2023. okt. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!