Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged zavarna, ha külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha külön lennétek a barátoddal, és nem köszönne el este?

Figyelt kérdés

Beszéltünk telefonon ugyan este, de nem köszönt el tőlem sem chaten, sem hívásban. (Arra gondolok, hogy lefekszik, jóéjt, stb)

Őszintén nekem ez nem esett jól, mivel én ezt írtam neki, ő meg már addigra kilépett, gondolom aludt.

Barátnőm szerint ez egy hülyeség és ne hisztizzek ilyeneken, de szerintem meg olyan üzenete van, hogy nem érdeklem. Nekem ez alap lenne, de lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, tényleg nem tudom. Nem akarok hülyeségeken balhézni, gondoltam kikérem a véleményeteket.

Mit gondoltok?

2023. okt. 17. 08:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem köszönt el?csak fogta magát és lerakta a mobilt váratlanul?elég nehéz egy ilyen szitut elképzelni.
2023. okt. 17. 09:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem. Telefonáltunk általános dolgokról, leraktuk, majd egy órával később chaten is beszéltünk még pár mondatot. Utoljára egy szívet írt, én elköszöntem, hogy lefekszem, jóéjszakát, ezt ő már nem is látta.
2023. okt. 17. 09:58
 13/24 anonim ***** válasza:

#7:

"Este olyan nehezen aludtam el, mert vártam a jó éjt üzenetedet."

Annak hat, egyenesen kétségbeesettnek, hogy egy j8 miatt nem tudott elaludni!

A szmajlíkról inkább ne is beszéljünk.

Nem azt írtam hogy szakítson egyáltalán, azt csinál amit akar, még azt is amit te írtál nyugodtan. De egy kimaradt üzenet miatt nem kéne sopankodni se eljátszani a kétségbeesett, rágógumi személyt. Miért nem lehet inkább magabiztos és lényegretörő? Nem lehet megmondani több olyan eset után, hogy ez úgy gáz és nem tetszik? Dehogynem. Tisztelet hiányára utal, vagy teljes érdeklődés hiányára, esetleg arra, hogy hülye ha már vagy 7x előfordult hogy se bú se bé lelép szó nélkül.

Rá kell szólni hogy vegye észre magát, nem porcelánként kezelni. Azért ne már hogy a kérdező állandóan elköszön ő meg kilép. Látja olyan esetben csak tojik rá. Azon burkolt üzenet nem segít több alkalommal.

2023. okt. 17. 10:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kétségbeesett hanem inkább kedves. Nyilván egy ilyet senki sem szó szerint értelmez. 😅

De nem vagyunk egyformák, én mindig mindent megpróbálok ilyen aranyos módon elintézni, nekem eddig ez bevált. Másnak meg más. Ugyanúgy mint a jó éjt üzi se mindenkinek ugyanannyira fontos. És én alapból azt hiszem a férfiak erre nem figyelnek oda annyira, de nem azért mert nem érdekli őket úgy a nő. Hanem mert nekik ez nem fontos. :)

2023. okt. 17. 10:23
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Ja és még annyi hogy nekem nőként is szokott olyan lenni nem is ritkán, hogy még azt tervezem írok, de leteszem a telefont és elalszok.

Én ettől nem feltételeznék semmi rosszat. De ha téged ez bánt, akkor jelezd neki valahogy. :)

2023. okt. 17. 10:24
 16/24 anonim ***** válasza:

#7:

Ne állíts hülyeségeket, mert nem mindegyik férfi a szóban forgó fiú. Tegnap rám írt egy férfi, aki csak dumálni akart, de mégis megtisztelt annyival este,hogy jóéjszakát írt! Mert tudja hogy ember vagyok és nem csak egy nick! Semmi köze hozzám, online-ismik se vagyunk és mégis pedig már késő volt.

Valaki egyszerűen tudja, hogy mi való, mi a helyes és valaki nem, vagy egyáltalán nem érdekli a másik személy.

"Érdekes" szívet tudott írni, de egy sziat már nem...

Mint írtam a kérdező úgy cselekszik ahogyan akar, legyen aranyos, ne legyen bunkó mint én ezek szerint. 🤷

2023. okt. 17. 10:30
 17/24 anonim ***** válasza:

16# Egy szóval nem mondtam ilyet hogy bunkó vagy, csak más habitusú emberek vagyunk.😊

Én nyugisan próbálok kezelni mindent, egy ilyenem fenn sem akadnék, tekintve ugye hogy én is hajlamos vagyok bealudni..

De ha bántana én valahogy ilyen kedves vagy vicces módon reagálnám le.

Viszont természetes jelenség, hogy nem mindenki ilyen. Nincs ezzel baj. 😊

2023. okt. 17. 10:40
 18/24 anonim ***** válasza:

#7: Oké, én nem vagyok hajlamos bealudni, ha már érzem hogy ideje aludni, akkor elköszönök és kész. Ha meg többször fordulna elő nem kerülgetném a témát, se nem jatszanám el,hogy mennyire nem tudok elaludni egy nyamvadt jóéjt üzi miatt. Eskü nincs gond azzal, hogy valaki kedvesen reagálja le, de hogy olyasmit ír szerintem ultra gáz. Megint más ha azt írja mint pl.

"Úgy érzem, hogy nem egy csónakban evezünk, mert már egyre sűrűbben fordul elő, hogy szó nélkül eltűnsz, jól esne ha változtatnál rajta ha nem esik nehezedre! Érthető, hogy elalszol, de az nem, hogy nem szólsz előtte, hogy álmos, fáradt vagy. Mert nem tudom mi áll a háttérben, úgyhogy jó lenne ha informálnál előtte!"

Szerintem nem hat bunkón, csak lényegretörő. Na de tényleg nem vagyunk egyformák. Ez biztos. 😀

2023. okt. 17. 10:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Jah és bocsánat, mert a #6-os vagy, én vagyok a 7-es! 🤣🤣🤣

Nem tudom miért írtam annyiszor azt a számot. 🤣🤣🤣

2023. okt. 17. 10:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ennyire fontos a jóéjt üzenet. Kb mint oviban anyu jóéjtpuszija. Nőjetek már fel.
2023. okt. 17. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!