Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel már egy fél éve együtt vagyunk, van mikor 4-5napig nem látjuk egymást, sokszor észreveszem hogy mellőz, nem ír vagy csak reggel és este, nem hív, erre mi a legjobb opció? Próbáljam ki hogy én sem keresem? Hátha észbe kap? Ez már 1x bevált
"van mikor 4-5napig nem látjuk egymást"
Ezt jó lenne sűríteni. A személyes kapcsolat az igazi.
Nem megoldás szerintem, egy idő után bosszúból ő sem fog írni, vagy egyáltalán nem fog reagálni.
Próbálj több programot szervezni, hogy ne legyen szakítás a vége.
Hidd el, amíg te itt játszol vele,majd más ír neki és keresi.
Szerintem ez is olyan, mint a szeretetnyelv.
Tesómnak én állandóan írok, küldök memeket, akármit, de tudom, hogy ő nem nézi annyit a telcsit, mint én, nekem kb csak a wc-n meg a kádban nincs a kezemben. Amikor sokat ír, akkor meg szoktam jegyezni, hogy ennyire unatkozik vagy várakozik valahol? Ha meg én nem írok egy nap, akkor estefele rám ír, hogy meghaltam-e.
Én nem írnék kevesebbet, csak mert nem válaszolnak, mert én olyan ember vagyok, aki sokat ír; ennek a "te se, akkor én se" bohóckodásnak meg nem sok értelme van.
Tulajdonképpen mit akarsz ettől a kapcsolattól? ezt kellene tisztázni először magadban, aztán vele.
Ha egy kapcsolatban kétségeid vannak vagy ellaposodik, akkor vagy előre kell lépni, (összeköltözés? pl.) vagy kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!