Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente vasárnap szoktunk találkozni a lánnyal. Ma viszont az egyik legjobb barátom jelentkezett be, születésnapja lesz és mondtam,hogy igyunk meg egy sort ,dumáljunk. Erre a lany kiakadt,H miért nem találkozunk. Érthető ?
1-miért csak vasárnap találkoztik?
2-ha olyan nagyon jó barátod,tudhattad, hogy szülinapja lesz, előre szólhattál volna a lánynak. Biztos megértette volna.
Ha holnap is tudtok találkozni, akkor gondolom máskor is megoldható lenne, nem értem miért csak vasárnaponként találkoztok.
Egy szülinapot nem aznap tud meg az ember, miért nem találkoztál a haveroddal tegnap? Jogosan gondolja a lány szerintem, hogy ha csak vasárnap tudtok találkozni.
Túlregálja. Mi van köztetek? Szexkapcsolat? Vagy még ismerkedtek?
Nem tudom honnan veszi a bátorságot, hogy előbbre helyezze magát a Barátaidnál.
Szerintem az esik neki rosszul, hogy heti pár órás programnak tartod...
Neki is igazat adok egyébként,meg neked is.Szerintem mondd meg neki,hogy holnap kárpótolni fogod és ne haragudjon.
Ja sok a munkád.
Heti egyszer tudjátok megoldani. Mert addigra már nagyon feszít. Szegény lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!