Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg aktiv 46-éves pasi vagyok. Születésnapom alkalmából meglátogatnám magnum szauna pénteki és vasárnapi rendezvényeit. Vannak ott hasonló koruak? Lehet csak nézelődni nem zavar ez senkit?
Boldog szülinapot!
Vannak ennyi idősek, idősebbek, fiatalabbak. Lehet nézelődni, nudizni, jakuzzizni, szaunázni, tévét nézni, beszélgetni, ismerkedni és persze egyebek...
Bátran, félelmek nélkül, egymás közt.
És tudod, jobb adni mint kapni, úgyhogy mindent belénk! :)
Dark and Naked party. Évekkel ezelőtt voltam egyen, de baromi sötét van olyankor.
Mindent lehet ott, csak a lényeg, hogy ha valaki elutasítja a közeledésedet, azt elsőre tudomásul kell venni, nincs több próbálkozás, nyomulás nála.
Ja és a jakuzziban tilos a szex, de ez ki is van írva.
Szabad a nézelődés, szabad egy szál f@szban lenni az egész létesítményben (kivéve a recepció, oda kötelező a derékra tekert törölköző), szabad bátran megmutatnod, amid van, szabad mindenki előtt szopni/dugni, nem kell elvonulni a kabinokba sem. De ha csak keresztrejtvényt akarnál fejteni a pihenőben és nézni a tévét egész este, azt is lehet.
És ami a legjobb, nincsenek homofóbok, nem bánthat minket senki.
1-es voltam.
Boldog születésnapot :)
Én nem voltam még ott. De tervezek én is a szülinapom alkalmából valamit.
Én nem több pasi előtt szeretnék meztelenül lenni hanem csak egyet megismerni, aki azt szeretné, hogy meztelenül legyek amikor vele vagyok.
Tudom lehetetlen de közel az ötvenhez egy nálam legalább 10 évvel idősebb férfi lenne az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!