Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom,mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Ne nézzétek hülyének, de egyszerűen nem tudok szexelni. 8 éve vagyok együtt a párommal,és ez idő alatt talán 1x,h sikerült a csúcsra jutnom. Nagyon szeretem őt,és úgy érzem kívánom is,de amikor ott vagyunk akkor nem tudom élvezni a dolgot. Egyszer volt egy olyan kapcsolatom, ami csak a szexről szólt,még mielőtt megállapodtam volna,na vele minden rendben volt. De itt mi lehet a gond,annyira szeretném ha ebben a kapcsolatban a párommal is így menne. Szörnyen érzem magam.2023. okt. 13. 21:57
1/7 anonim válasza:
Rágörcsölsz. Keress fel egy szexológust.
2/7 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnék nem rá görcsölni?
2023. okt. 13. 22:03
3/7 anonim válasza:
De most kezdett el zavarni 8 év után? Annyira szörnyen akkor nem érezheted magad. És 8 évig eljátszottad, hogy orgazmusod van? Vagy tudja a párod, hogy nincs és nem tesztek semmit 8 éve?
Akárhogyan is, szakember szükséges, ha amúgy képes vagy orgazmusra, pl. az előző kapcsolatodban vagy ha önkielégítést végzel.
Lehet, hogy az előző "csak a szexről szólt" kapcsolathoz kötöd az orgazmust tudat alatt, és ezért nem vagyok képes a mostaniban élvezni. Vagy valami nagy gáz van a kapcsolatotokkal és nem tudsz lazítani. Vagy ennyire mérhetetlenül béna a párod, nem figyel rád stb., de azt meg csak észrevennéd, meg ő is.
4/7 anonim válasza:
Ja igen, még egy: amikor néhányszor VOLT a mostani pároddal orgazmusod, akkor mi volt más, mint amikor nincs?
5/7 A kérdező kommentje:
Sikerült át szellemülni.
2023. okt. 14. 06:50
6/7 anonim válasza:
Akkor lehet tényleg gond van a kapcsolatotokkal, ha 8 év alatt csak néhányszor tudtál annyira ellazulni, hogy sikerüljön. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Pedig minden rendben. Talán az első pár év nehézkesebb volt. Ő féltékeny típus de már annyira nem,mint régen. Ezek miatt voltak vitáink, de belátta hogy jogtalan volt az egész.
2023. okt. 14. 23:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!