Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy ma màr nem adjàk meg az ismerkedés módjàt?
Figyelt kérdés
Mindent gyorsan akarnak.Nem arra törekszenek hogy megismerjék a màsik személyiségét,mit szeret,mit akar,hogyan gondolkodik,milyen az értékrendje hanem rögtön a dolgok közepébe vàgnak.Tőlem pl.egy férfi azt kérdezte azt akarta boncolgatni miért vagyok egyedül? De pl.nem kérdezte meg milyen könyveket szeretek olvasni,hogy gondolkodom a vilàg dolgairól,stb.Àtugràlnak fàzisokat és az nem mindenkinek jön be.Pedig lehet ha valakit jobban megismerunk,jobban rahangolodunk es tobb is lehet belole.2023. okt. 3. 12:16
21/27 anonim válasza:
Szia!
Milyen könyveket szeretsz olvasni?
😐
22/27 A kérdező kommentje:
21.😀pszichologia,irodalom
2023. okt. 4. 10:35
23/27 A kérdező kommentje:
De ismerkedni most nem szeretnek 😂
2023. okt. 4. 10:36
24/27 anonim válasza:
22.
Az szuper, az egyik említett témát én is kedvelem.
Nos, és mit gondolsz a Világ dolgairól? 😊
25/27 anonim válasza:
Ezt magadtól kéne, ratyimatyi. Nem visszapapagájkodni a szöveget, amit a kezedbe adnak.
27/27 anonim válasza:
16 és 18 vagyok, ha abból indulok ki, hogy akad csomó alja nő, aki lepontozta még az ilyen normálisabb férfi válaszokat is (itt épp a 81% de máshol is rendszeres, csupán nemi alapon), akkor ezekután azt kell mondanom hogy kettőn áll a vásár. Kérdező, te lehet hogy rendben vagy, viszont rengeteg a szutyok, kétszínű és aljas nő. Itt az oldalon is látni fogod, rengeteg a női oldalról a játszmázás, hazugság, tiszteletlenség, sőt néha kifejezetten férfigyűlölet. Ha hozzád is ilyen felszínesen állnak más férfiak, az részben abból is jön, hogy megégették már magukat hasonlóval, mint ezek a fajta alja nők. És akkor minek erőlködjön az ember, ha a másik fél igazából csak visszaél vele, mivel szutyok jellemhulladék? Általánosítás, de a többség igen is általánosít, a tapasztalatai alapján. Szóval én már megértem egy ideje ezt a térfelet is. Nem mondom hogy oké, de tessék, itt a valós példa. És amíg a legtöbb nőnek ezek az alja, férfiakkal kitoló, normális nőket is lejárató nők beleférnek, és nem vetik ki őket maguk közül (mint régen is alap volt pedig), sőt sokszor kifejezetten még őket támogatják, na addig ez az egész nemek közötti kölcsönös tisztelet dolog csak romlani fog. Szóval ezt sok esetben a nők is csinálják saját maguknak, igazi loss loss scenarioként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!