Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az előző kapcsolatból hozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előző kapcsolatból hozott sérelmek kivetítése az új kapcsolat ismerkedési fázisára?

Figyelt kérdés

Az előző barátommal 6 évig voltunk együtt (gimitől diplomáig) és a végén nagyon ticikus lett amiben rengeteg sérelmet szenvedtem.

Nagyon szerelmes voltam de ő (mintutólag kiderült) nem egyszer megcsalt, illetve ha beszélni akartam a dolgokról, csenddel, eltűnéssel "büntetett".

Az elején teljesen nirmális srác volt, az utolsó 2 év volt csak pokol.

Volt hogy eltűnt napokra és hiába írtam hívtam, ignorált. Vagy randikat az utolsó percben mondott le. Sose költöztünk bizonyos okok miatt, mire összeköktöztünk volna, szétmentünk.

Ezzel kialakított bennem egy olyat, hogy bennem van egy állandó félelem, hogy elhagynak, eltűnnek az életemből szó nélkül.

Nemrég újrakezdtem az ismerkedést és egy sráccal eljutottunk a randikig, de állandóan bennem van ez a félelem, bizonytalanság hogy szó nélkül el fog tűnni az életemből. Így pl egy randi után miután elválunk hazaérek és sírok hogy mi lesz ha ez volt az utolsó hogy találkoztunk. Ez biztos nem normális dolog és nem tudom mit tegyek hogy ez megszűnjön bennem. Régen nem voltam ilyen, csak az alatt a 2 év pokol alakult ki.

Van valami tanácsotok?

2023. okt. 1. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Hát a legáltalánosabb dolog: a pszichológus / valamilyen csoportos terápia...

Amúgy meg nyilván új tapasztalatokat kell szerezned, amik felülírhatják, vagy elhomályosíthatják a fent leírt emlékeket; hogy nem mindenki ilyen. De teljesen reális, hogy találkozhatsz még ilyen emberrel életed során.... akkor viszont elő kell szedned a tapasztalataidat... ha hasonló élményeid lesznek valakivel, nem vársz megint 2 évet, hanem dobot a francba azonnal.

2023. okt. 1. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezeket idővel fel lehet dolgozni.

Pszihologús is jót tesz, ha máshogy nem megy. És nem egyáltalán nem szégyen.

Hidd el vannak értékes férfiak is, nem csak ilyenszemetek mint ő.

2023. okt. 1. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Pszichológus!
2023. okt. 1. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván jó a dolog a külső segítség is, de ami a legfontosabb, adj magadnak időt arra, hogy azt a kapcsolatot lezárd magadban is.Gyászold el és kész. Ha már nem fáj annak a vége és a benne elszenvedett sérelmek, sokkal bizakodóbb leszel a következő kapcsolatodban.
2023. okt. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!