Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mdman kérdése:
Online ismerkedés után teljes kudarc! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
A jelenlegi kapcsolatom nagyon bonyolult! Egy férjes nővel ismerkedtem össze neten! Amikor belé szerettem nem tudtam hogy férjes! Kiderült hogy nagyon rossz a kapcsolata, igy 7 hónap ismerkedés után (hivàsok, chat, videohivàs) ott hagyta férjét ez a nő! 400km-el messzebbre utazott testvèrèhez, ìgy lehetősèg nyilott rà hogy talàlkozzak vele! Meg is törtènt, 350km tàvolsàgra tőlem egy munkàt vàllaltam szàllàssal együtt hogy közel legyek hozzà! Ahogy oda èrtem talàlkoztunk, onnantòl kezdve elkezdett romlani köztünk minden ( oriàsi szerelem volt köztünk ezelõtt! ) mindig kifogàsokat talàl hogy ne talàlkozzunk, ès azt mondja nem tud nyitni 15 èv hàzassàg utàn. Elötte mindig mondta szeret, akar engem mindentèren. Se ölelès se puszit nem fogad el mindezek ellenère. Mikor kèrdezem tőle mièrt nem lehetünk egy pàr ( nagyon sokszor mondta hogy azok vagyunk) mindig valami kifogàsa van ès tèmàt terel! Sajnos a gyerekei sem lehetnek vele mert tiltva vannak tőle. Azt mondta tetszem neki stb. De igy nem tud kapcsolatot lètesiteni! Azota egyre tàvolabb kerül, ès ezt ő okozza! Mit tudnèk tenni? Mit tanàcsoltok?2023. szept. 5. 00:14
1/7 anonim válasza:
Élőben taszítottad, a kémia nem volt még.
2/7 anonim válasza:
Így van, előben mást kapott mint amire számított. Nagy valószinűséggel..
3/7 anonim válasza:
Hogy lehet óóóriási szerelem valakik között akik nem is találkoztak?
5/7 anonim válasza:
Videó hívás sem mutatta meg eléggé hogy nezel ki
6/7 Noren1989 válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__szallasok__12368422-h..
Augusztus óta elvàltàl? 🤔
Nos, ha véletlen nem kamu, akkor azt kell mondjam, h balek vagy.
7/7 anonim válasza:
Nem is találkoztatok, úgy költöztél el 350 km-re a nő miatt? LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!