Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelöl vissza egy csaj sem Facebookon? Egyiknek sem teszek? 22/F
Én pl azért nem jelölök vissza random srácokat, mert számomra a Facebook nem társkereső, ha annak akarod használni, akkor megvan az a külön funkciója is.
Utálom, amikor valakit visszajelölök (korábban még elkövettem ezt a hibát párszor, mostmar nem jelölöm vissza azt akit amúgy nem ismerek), és egy tök idegen embertől kapom a kérdés hogy "Szia mizu/hogy vagy/miujság?"
Egy: nem ismerjük egymást, úgyhogy ne kérdezgesse úgy, mintha régi ismerősök lennénk
Kettő: ha fel akar szedni, akkor legalább egy kerek mondatot írjon, pl hogy "szia, van kedved ismerkedni? "
A kettő közül az utóbbinak előbb válaszolok hogy "nem bocsi", még akkor is ha fele olyan jól sem néz ki, mint az aki odaböfög egy sima sziát és akkor találd ki hogy mit akar
Tudom, hogy ez elég bunkón hangzik meg "nekem vajon hogy esne bla bla", de tessék egy válasz, hogy miért nem jelölnek vissza
Én csak azt jelölöm vissza akire az alábbi kettő igaz:
- már ismerem személyesen
- továbbra is szeretném tartani vele a kapcsolatot. (pl ballagás után nem jelölök vissza iskolatársakat)
Magamtól nem jelölök be senkit.
Van párom, de ennek nincs nyoma a facebookon, szerintem ez a helyzet elég gyakori.
Ismerkedj élőben. Ha 10/8-as vagy, nem kellene, hogy ez gondot okozzon. Facebookon ismerkedni rossz ötlet. Hamár online ismerkedsz, regisztrálj társkeresőre.
900 ismerősnek jelölésem van jelenleg a Facebookon, hozzád hasonló kéretlen ismerkedő ebből legalább 850...
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!