Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jelöl vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelöl vissza egy csaj sem Facebookon? Egyiknek sem teszek? 22/F

Figyelt kérdés
Ismerkedni szeretnék de nem jelöl vissza egy lány sem, pedig állítólag 10/8 as pasi vagyok.

2023. aug. 24. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem sokat fb-zek. Nem posztolok csak kb évi egyszer. Nem látszik, hogy kapcsolatban vagyok, csak ismerősök látják. Szerintem sokan vagyunk így. Nem jelölgetek vissza ismeretleneket. Ha ismerkedni akarnék, társkeresőn lennék.
2023. aug. 24. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Van egy kis kellemetlen utóíze az ismeretlenül jelölésnek. Azt sem tudja amásik ki vagyok-mi vagyok, van e kapcsolatom, akarok e ismerkedni, ez így elég nyomulós.

Másik dolog, hogy a családom, barátaim, kollégáim az ismerőseim fb-n. Nem akarok senkit ismeretlenül ennyire beengedni a magánszférámba, hogy a képeim alá kommentelhessen valami ocsmányságot ha olyanja van, amit aztán mindenki lát.

2023. aug. 24. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 Ez teljesen jogos. Ezért inkább írni kell, nem rögtön ismerősnek lenni ha egyszer nem is ismered.
2023. aug. 24. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Én pl. soha nem tekintettem a FB-ra mint társkeresőre, ezért senkit nem jelölök vissza, aki nem ismerősöm IRL.
2023. aug. 24. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó csinálod bro.
2023. aug. 29. 12:10
 16/18 A kérdező kommentje:
14-es,és ha tetszik a srác? Akkor is inkább nem jelölöd vissza, mintha tudomást sem vennél róla?
2023. aug. 29. 12:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer exem jelölgetett kamu profilokról mindenféle jóképű pasi képekkel. Én azóta nem foglalkozom egyáltalán ilyen kéretlen jelölésekkel.
2023. aug. 29. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
16-os: nem szeretnék olyannal ismerkedni, aki FB-on vadászgat ismeretlenekre. 14-es vagyok.
2023. aug. 29. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!