Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy ma màr nem adjàk meg az ismerkedés
módjàt?
Mert a társkeresőkön főleg foglalt, kalandot kereső férfiak vannak, akiket tökre nem érdekel a személyiséged csak a tested.
2023. okt. 3. 12:19
2/27 A kérdező kommentje:
Nem tarskeresore gondoltam azon nem vagyok rajta. Hanem spontan barhol barkit megismersz rad keres a neten es ilyeneket irkal.De a mondatod masik resze valasz is a kerdesre az ilyeneket nem erdekli a szemelyiseged.
inkább úgy mondanám, hogy egyes emberek nem adják meg...
Ilyenek régen is voltak, csak nem tudtak az emberek annyit mások életéről mint ma. Nem láttak bele olyan szinten más életébe.
Ma viszont sok emberről lehet tudni és látni h mit tesz.
2023. okt. 3. 13:17
A túlkínálat az oka. Most előrébb vagy?...
2023. okt. 3. 13:22
Mondjuk az, hogy nem mindent ugyanolyan sorrendben kérdez, ahogy azt te szeretnéd, nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármit is átugorna.
Az, hogy ki mennyire akarja a másikat megismerni, az régen is széles skálán mozgozz, és most sincs ez másként. Legfeljebb a körítés volt másabb, bár az sem mindig.
2023. okt. 3. 13:25
6/27 A kérdező kommentje:
5-os igazad is lehet.Ebben a konkret helyzetben en nem erzem ugy hogy megkellene ismernem a masikat,nem erzek indittatast ra.
Lehet számára a kapcsolat szempontjából kardinálisabb kérdés lett volna, hogy miért vagy egyedül, mint az, hogy mit szeretsz olvasni. Lehetnek olyan okok a pillanatnyi egyedüllétedben, ami számára kizáró ok, és inkább rövidre akarta venni a dolgot, hogy ne pazaroljátok egymás idejét feleslegesen. Ha olyan okból vagy most egyedül, ami számára belefér, akkor lehet, hogy áttért volna a többire is. Bár tény és való, hogy ugye ez alapján meg te szűrheted ki, hát így működik az ismerkedés. Igazából ez az ismerkedés módja, hogy beszélgetsz a másikkal, aztán ilyen-olyan okokból vagy megszakítod a dolgot vagy folytatjátok. Nem a világ változott, ez mindig is így működött.
2023. okt. 3. 14:12
Mert minek. Úgyis majdnem mindenki úgy van vele, hogy x idő után lecseréli a másikat egy jobbra. Minek húzni egymás idejét?
2023. okt. 3. 14:23
Teged a masik szemelyisege erdekel, ot meg nem erdekli a tied. Masra vagytok, mast preferaltok.
2023. okt. 3. 14:29
Nyilván a te jogod eldönteni, hogy szeretnél-e valakivel ismerkedni vagy sem, és természetesen ha valami nem szimpatikus az illetőben, senki nemn kényszerít arra, hogy tovább ismerkedj. :) Ha nekem nem szimpatikus valaki, én is igyekszem rövidre zárni az ismerkedést.
Ez a "miért vagy egyedül?" "Miért nincs pasid?", stb. annyira ócska, prosztó kérdések... nem akarok előítéletesnek tűnni, de az ilyenektől jobb is, ha menekül az ember.
2023. okt. 3. 14:48
Kapcsolódó kérdések: