Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak hogy ma màr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy ma màr nem adjàk meg az ismerkedés módjàt?

Figyelt kérdés
Mindent gyorsan akarnak.Nem arra törekszenek hogy megismerjék a màsik személyiségét,mit szeret,mit akar,hogyan gondolkodik,milyen az értékrendje hanem rögtön a dolgok közepébe vàgnak.Tőlem pl.egy férfi azt kérdezte azt akarta boncolgatni miért vagyok egyedül? De pl.nem kérdezte meg milyen könyveket szeretek olvasni,hogy gondolkodom a vilàg dolgairól,stb.Àtugràlnak fàzisokat és az nem mindenkinek jön be.Pedig lehet ha valakit jobban megismerunk,jobban rahangolodunk es tobb is lehet belole.
2023. okt. 3. 12:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen sokan ilyenek, azért szerencsére nem mindenki. De én is tapasztaltam. Egyből tényleg exekre kérdeznek, vagy csak úgy random bedobnak kérdéseket és pipálják a listájukat, hogyha esetleg valami nem felel meg akkor ők a királyok hogy ők utasítottak el engem és nem fordítva, egyből dugásról kell beszélni pedig elvileg komolyat keresnek, meg így teszik fel a kérdést, hogy pl "én imádok túrázni, UGYE TE IS?" tehát meg akarja mondani milyen legyek hogy megfeleljek neki...

Nekem az lett végül a taktikám hogy inkább egyből személyes talit beszélek meg, volt aki személyesen is ilyen gyökér volt, de végül megtaláltam az igazit :)

2023. okt. 3. 15:08
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
11. Rengeteg a gyökér, én egy jó ideje ezért nem is ismerkedek már.
2023. okt. 3. 15:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a "miért vagy egyedül?" "Miért nincs pasid?", stb. annyira ócska, prosztó kérdések..."

👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

2023. okt. 3. 15:57
 14/27 A kérdező kommentje:
7-es igen erre gondoltam en is hogy valami lehet kizaro ok ilyenkor az illeto szamara pl.kiderul valakinek pszichikai gondjai vannak,vagy sose volt senkije,elvalt es egybol elkonyvelik nem normalis az illeto 😀
2023. okt. 3. 16:20
 15/27 A kérdező kommentje:

10-es pont ezert zarom rovidre mert semmit se akarok.Nem akarok nyitni fele meg arrol se beszamolni milyen volt a napom.

Nagyon egyezek vele a miert nincs pasid,ilyen szep es jo lany miert van egyedul?Ezek proszto kerdesek.Jobban bejon ha valakivel megismerkedsz felfedezitek ki mit szeret,milyen dolgok erdeklik es adja magat a kapcsolat es idovel temaba kerulnek az ilyen dolgok is de nem celiranyosan kell ebbe belekerdezni valakinel akit egy hete se ismer.

A dugasrol valo beszeddel is volt tapasztalatom...az illeto ugy ismerkedett kijelentette o egy honapot var...meg a volt komoly baratnoje hetente egyszer akarta es mit lehet csinalni ha o mindennap birna...hat nem kizart a volt baratno a sok b....s miatt szakitott mert lehet mas dolgokat epp nem lehetett vele csinalni ezenkivul,tehat nem egyeztek se mas teren,se ilyen teren.

2023. okt. 3. 16:29
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem sok dolog közrejátszhat itt.

A fogyasztói társadalom pl. Nagyon sokan eldobható termékként tekintenek már a másik emberre is, az előnyöket nézve hogy mire tudnák felhasználni, mivel tudja jobbá tenni a másikkal a saját életét. Teljesen lelketlen és önző, felszínes sokszor a hozzáállás, de mégis eléggé elterjedt.

Aztán itt van az ingerözön, állandó sietés, rohanás. Manapság mindenki a gyors, instant megoldásokat keresi, meg ezernyi dologba belekap, fél meg negyedgőzzel, és akár közben is multitaskol. Egyszerűen nincs meg a kellő tisztelet és figyelem se. Nem feltétlen a másik elleni tiszteletlenség miatt, egyszerűen csak minden mást is így csinálnak sokan.

Illetve pl esetedben Kérdező, te intellektualitást és mélyebb érzelmeket is keresel a másik félben, ha jól értelmezem. Ezek szerintem nagyon jó dolgok, de úgy látom hogy a mai világban egyben háttérbe is szorult, mert teljesen másfajta értékrendet diktál a modern élet. Vagyis nem feltétlen diktálna, csak ha a csapból is bizonyos fajta trendek folynak, akkor a többség rákap. És hát a mai trendek szerintem sajnos ellene vannak az intellektualitásnak is, és a valódi mély érzelmeknek is.

Írod pl hogy nem kérdezte mit szeretsz olvasni milyen könyvet. Írják páran hogy más prioritása lehet amiért mást kérdezett, de én ezt most kiegészíteném, hogy valószínű azért sem kérdezett téged könyvről, mert egyszerűen ő sem olvas könyvet, ahogy a lakosság mostanra jelentősebb része. Így meg sem fordult a fejében, nem is fordulhatott.

A világ dolgai a másik, amivel egyet tudnék érteni. Nyitottság, jólinformáltság, saját egyedi gondolatok, én is imádom ha van a másik félnek. De ha most őszintén belegondolunk és megnézzük a többséget hogyan él és gondolkodik, gyakorlatilag ezzel is ellentétes trendek futnak. Zárkózottság, érdektelenség, világ dolgait nem ismeri de nem is érdekli, gondolkodni meg sokszor nem is tud hiszen nem tanult meg, illetve saját gondolatai sincsenek nagyon hozzá, mivel úgymond nem szokott ilyet, és ezért idegen neki az egész. A véleményvezérek és rövid videók világában ezek elég sajnálatos, de valahol érthető dolgok.

Szóval összességében szerintem a modernkori trendek és modernkori értékrend az, ami felelős igen sok dologért. Persze az egyéneknek mindig lenne választása, hogyan és miben szeretne élni. De sokan kényelemből vagy tudatlanságból mégis inkább beleragadnak ezekbe a modern, és kissé sekélyes, kommersz mintákba.

2023. okt. 3. 19:19
 17/27 anonim ***** válasza:
16-os, nem tudom, milyen nemű vagy, de ha kb így gondolkodna a férfiak 51%-a - és gyakorlatban is, nem csak elméletben - de szép világ volna. Ezzel szemben ott a kérdés: mivel lehet megfogni a pasit. Dugás, szopás, kaja. Első kettő minél előbb, különben nem vesznek komolyan.
2023. okt. 3. 19:25
 18/27 anonim ***** válasza:
35%

17-es, férfi vagyok, és értem amit mondasz. Köztünk is rengeteg a primitív ösztönlény, tény és való. Főleg ahogy egyre sekélyesebbé válik a világ. Számomra ami nagyobb meglepetés volt inkább a jelenkori trendekkel, hogy sok nő is pontosan ilyenné vált mostanra. Ezt valahol fájdalmas pazarlásnak is érzem, dehát az ő életük végül is. Üres, futó kapcsolatok, szexmánia, fizikai örömök hajszolása, a szellemiség teljes figyelmen kívül hagyásával. Trendek és látszat mindenek felett. És belül hatalmas üresség. Plusz ugye már az egész ismerkedési mód mint a tinder, ez valahogy nagyon idegen terep már számomra. Régebben azért kevésbé volt húspiac jellege az emberi kapcsolatoknak, pedig csak 5-10 év eltérésről beszélek. Mégis mintha hatalmasat változott volna a világ és az emberek, és hát nem annyira az előnyére.

Szerencsére akadnak még kivételek bőven, pl mindig örömmel látom az itteni kommentek között is a hasonlókat. Csak ugye egyre inkább kezdünk visszahúzódni ahogy elvadul a világ, úgy látom. Ami érthető is valahol. De vannak még bőven normális emberek mindkét nemben, azt biztosra állíthatom nektek is.

2023. okt. 3. 19:39
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

" en nem erzem ugy hogy megkellene ismernem a masikat,nem erzek indittatast ra."

A pasik meg pont ugyanezt gondolják rólad! Unalmas vagy! Tegyük fel rondább is mint amire vágynak de miattad lejjebb adnak az igényeikből azt várva hogy majd kompenzálod a hiányosságaidat, de közben meg kiderül hogy minden téren defektes vagy...

Nem kell ezt szépíteni!

100 szónak is egy a vége! Nem értesz te a pasikhoz! Fogalmad sincs arról hogy mivel nyűgözz le egy normális igazi férfit! Ehelyett selejtesekkel kavarsz majd szidod az összes férfit! Ehhez nem kell diploma hogy bárki lássa: a felfogásod nagyon ostoba!

2023. okt. 4. 00:16
 20/27 A kérdező kommentje:
19.biztos "ferfi" vagy es ugyanugy ismerkedst mint az illeto.Leijebb ad az igenyeibol??? Ha egyaltalan vannak neki.
2023. okt. 4. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!