Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is igy látja egyes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is igy látja egyes nők mentalitását?

Figyelt kérdés

Adott a kővetkező.

A férfi mindenben változzon, a férfi mindent tegyen meg a nőért, és mindig az ős érdekét nézze. Cserébe a nő fel kínálja a lehetőséget, hogy lehet hozzá alkalmazkodni, tolerálni az hogy ő nem tökéltetés, mert ez csak a férfitól elvárás.

Ha bármilyen probléma van az életben, pl valaki elhízott.

Ha a férfi hízott el, akkor nyomás egyedül lefogyni, és 6 kockáig meg se álljon. Támogatást nem kap, csak a fülrágást, hogy csináljál már magaddal valamit, mert igy nem vagy elég jó.

Ha a nő hízott el, akkor a nőnek meg se kell mozdulni, amig a párja nem áll mellé, és nem megy vele edzeni. Soha egyetlen szóval nem lehet megemlíteni, hogy igy nem jó. És minden egyes dkgnál el kell mondani százszor hogy ez milyen jó dolog, mekkora teljesítmény.

#női elvárás #női mentalitás #női hozzáálás #férfiakkal szembeni elvárások
2023. okt. 1. 10:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
40. Szóval ha van egy ásáspontod, és amellett érvelsz, az agresszió.
2023. okt. 1. 14:27
 42/56 anonim ***** válasza:
75%
Yup, a férfi legyen gondolatolvasó, ha nem az, vagy nem úgy csinálja, mondja ahogy a nő akarja, akkor ő a szemenszedett mocskos szemétláda. Hiába akar beszélni róla, akkor is ő a rossz és miután jól felcseszi és elhangzik a "HP" komment JOGOSAN, akkor a férfinek vannak indulatkezelési gondjai, a nőnek nincsenek egyáltalán. Kész vicc, hogy sokszor olyan elvárásai vannak egy pár nőnek hogy ők maguk se tudnák teljesíteni fordított esetben, de csak azért is a férfiak a rohadékok. Csak egy eset a sok közül.
2023. okt. 1. 14:28
 43/56 anonim ***** válasza:
0%
#41 miben gondolod hogy más vagy, mint az incelt kiáltó nők?
2023. okt. 1. 14:46
 44/56 A kérdező kommentje:
43. Pl abban hogy én elismerem hogy sok nőnek is rossz, meg hogy a férfiakkal is van baj, nem csak a nőkkel.
2023. okt. 1. 14:51
 45/56 anonim ***** válasza:
3%
#44 de itt azonnal jött a feminácizás ahogy kritika fogalmazódott meg a férfiakkal szemben. Semmivel nem vagy jobb az incelező nőknél.
2023. okt. 1. 14:53
 46/56 A kérdező kommentje:
45. Az nem én voltam. Feltűnhetne hogy a kérdező zöld színnel ki van emelve!
2023. okt. 1. 14:59
 47/56 anonim ***** válasza:
96%

Kritika? A sárga földig lettek döngölve azok a férfiak, akiknek a nejük nem kívánatos, sőt hozzá lett téve, hogy megcsalják őket és bantalmazzák őket. Az egész azzal lett alá támasztva, hogy sokkal több a fizikai bántalmazás/erőszak elkövetve a férfiak által. De az nincs feltüntetve, hogy a nők is félrelépnek, lelépnek gazdagabb pasikkal, hogy a nők is hisztérikusak, hogy a nők is lekevernek pár pofont ugyanúgy.

Egyáltalán nincs a két nem egyenlően kezelve! Mindezek mellett a kérdés még mindig nem erőszakról/hűtlenségről szólt.

A #11-es mindenfajta nyomorult f*roknak nevezte az olyan férfiakat, akik csalnak, vagy olyan nővel élnek együtt, akik félremennek és fel van pontozva, de az nincs, aki azt írta hogy megérti a kérdezőt, mert tapasztalt olyasmit mint ő. Se az nincs, aki azt írta hogy a pontozás ovis szinten működik.

Incelt kiálltott pár emberke, dagadt agresszívnak, aljadéknak vannak titulálva a férfiak, viszont azok a nők/férfiak (nemcsak itt e kérdés alatt), akik az egyenjogúságról dumálnak engem beleértve le vannak és nincs rá egyetlen értelmes érv se lejegyezve!

Ha a #11-essel bólogat pár ember, akkor azzal miért nem bólogatnak, akik szerint a nő is "bűnös" hogy aljadéknak szült? Kettős mérce, kétszínűség jelen, ennyi.

2023. okt. 1. 15:04
 48/56 anonim ***** válasza:
51%

"Értem én hogy sok a troll és az incel/femcel/femináci az oldalon" - Nem érthető miért vagy megsértődve egy megállapítás miatt miszerint az oldal tele van trollokkal/incelekkel/femcelekkel és feminácikkal. Ha egyszer nem az inged miért veszed magadra #45?

Nem igaz hogy rögtön támadnak itt azzal, hogy incel stb vagy? Dehogynem. Akkor miért probléma hogy valaki megemlíti a többit is? Fáj? Én arról nem tehetek.

2023. okt. 1. 15:18
 49/56 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező és a pár értelmes kommentelő, az a baj hogy ti most teljesen sérült, sértődött, mindent kiforgató elmebetegekkel próbáltok vitázni, józan, logikus, racionális érvekkel. És ezek mindent le fognak tagadni, meg ki fognak forgatni. Pár hete vagyok ebben a témakörben, nekem is feltünt ez az egész alja viselkedés amit jópár nőnemű itt előad, ritka undorító és teljesen szabálytalan is (kötekedés, szidalmazás, offolás, sokszor még káromkodás, személyeskedés stb). Az egész felnőtt párkapcsolatok erről szól mostanra, hogy a kérdések felébe odajön ez a femcel / femináci csorda, kiforgat mindent, a férfit hibáztatja mindenért, és olyan dolgokat kitalál amiről szó nincs, csak hogy gyalázkodhassanak meg feszültséget szítsanak. A nő meg olyan esetben is felmentve sőt áldozatnak beállítva, ahol normális ember egyből megmondaná hogy ő a hunyó mert 100%ra egyértelmű a tényekből. De ezek... Szóval a lepontozás alap, meg van pár ordenáré gyűlölködő nőnemű aki gyakorlatilag itt él az oldalon, meg ami a leggázabb mind közül, egy sok accos elmebeteg, aki fidesz pártinak és nőneműnek adja ki magát szintén. Lehet 8-10 accja mostanra, folyamat farmolja őket és egyre több, onnan ismerni fel hogyha valahol megjelenik pár percenként jönnek külön accról az 1 soros gyalázkodó csúfolódó üzenetek, amiket ő maga felpontoz, ezzel is farmolva a hasznosságát, az összes normális, elfogulatlan, vagy nők felé kritikus kommentet pedig le.

Szóval respekt nektek amiért ezt a harcot vívjátok épp, de igazából ez az egész játék itt cinkelt sajnos. És elmondom a lényeget, szerencsére a való életben a legtöbb nő nincs ennyire megborulva, mint ennek a témakörnek az a bizonyos "törzsközössége". Ha ezt meglátja az ember, onnét másabb lesz az egész hozzáállás is. Bár amit itt ezek meg leadnak egész nap, hat másokra is és rombol, férfiak és nők esetében is. Nem igazán tudom mit lehetne kezdeni ezzel.

2023. okt. 1. 19:52
 50/56 anonim ***** válasza:
23%

A kategória másik fele (sőt...) meg arról szól, hogy az incel horda gyűlik össze és ontják magukból a nőgyűlölő, ritka undorító, betegebbnél betegebb (mint pl: vegyük el a nők jogait, osszuk újra őket, fogdossunk/erőszakoljunk nőket) alja kérdéseiket ill. válaszaikat. Bár a kérdéseket illetően nyugodtan kijelenhető, hogy majd az egész kategória ezeknek a fröcsögésével és nyavalygásával van tele.

Mindenesetre az ők minősíthetetlen viselkedése és megnyilvánulásai miatt valamiért nem láttam még, hogy egyetlen férfi is hőbörgött volna...🤷🏻‍♀️

2023. okt. 1. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!