Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire más a török mentalitás?
Megismerkedtem egy nálam majd 10 évvel idősebb török férfival. Mondhatjuk, hogy halálosan egymásba szerettünk. Mindig mikor találkoztunk igazi úriember volt. Nem hagyta, hogy fizessek sehol, még a cipőmet is ő akarta levenni, ajándékokkal halmozott el, minden reggel romantikus üzeneteket ír nekem, házasságot, gyereket akar.
Viszont van egy másik oldala is, állandóan zavarja, ha a barátaimmal beszélgetek. Akkor is rám szólt és nagyon megsértődött, mikor egy bikinis képet kiraktam facebook sztoriba, vagy mikor szerinte túl rövid volt a nadrágom.
Azt érzem, hogy hiába kedves és érzékeny, teljesen korlátozni akar. Emiatt kavarognak bennem az érzések, hogy köteleződjek-e el mellette, vagy hagyjam a francba.
Mit kellene tennem?
Mintha bipolárissal élnél
1es voltam
Ha mar ennyire tajekozatlan vagy a temaban, ez a processz leirom:
1. Demo verzio: lehozza a csillagokat is az egrol, nem kell reszletezni leirtad.
2. Baratokrol valo levalasztas, elobb a himnemu kesobb a nonemuek is.
3. Hazassag, gyerek.
4. Rokonokrol valo levalasztas.
5. A gyerek altal a kollegaktol, munkaeropiacrol, anyagi fuggetlensegtol valo edigenites.
6. Lelki abuzus.
7. Fizikai abuzus.
8. Lakast sem hagyhatod el: fozes, mosas, takaritas, szex, szules.
3-as. Ettől tartok én is legbelül..
Viszont ennyire csak nem változhat meg egy ember egyik pillanatról a másikra. Egyáltalán nem tűnik nőverő típusnak, sőőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!