Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen nem tudom elfogadni a párom szüleit és mentalitásukat?
Ritkán látom őket, pedig 3 éve vagyunk együtt, eddig 2x jártam náluk, de van egy dolog velük kapcsolatban, amit egyszerűen nem tudok elfogadni. Páromba is megvan ez, de nem olyan közvetlenül. Próbálkoznak nagyon, kedvesek, de én rosszul érzem magam. Ez a probléma konkrétan a kutyamániájuk. Az én családom nem szereti őket, ahogy én se. És az állat el van zárva, amikor ott vagyok, de az anyja mindig erről beszél és rá akar dumálni, hogy menjek a közelébe, de én nem akarok, mert félek is tőle.
Én ezt nem tudom elfogadni. Szakítanunk kéne ez miatt a párommal?
Ha nem ott ugrál körülötted a kutya mikor náluk vagy, akkor miért problémázol ezen? Mondd meg udvariasan és határozottan, hogy te szeretsz öt lépés távolságot tartani a kutyáktól. Mondhatod, hogy allergiás vagy a szőrére, vagy félsz tőlük mert gyerekkorodban megkergettek stb.
Ha ettől eltekintve normálisak a szülők, akkor nem értem, miért csinálsz ebből ügyet. Sokkal rosszabb lenne, ha a párod lenne a kutyamániás és együtt kéne élned a kutyájával.
Emiatt nagy butaság lenne szakítani.
Közben olbvasom, hogy vannak más gondok is. Hát azt te tudod, de a kutya miatt felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!